Anti-age

anti-age produkter för män

Att huden åldras innebär att cellförnyelsen går långsammare och att kollagenet och elastinet (spänsten och elasticiteten) i huden bryts ned. Det är en process som är oundviklig, men den kan gå olika fort beroende på dina gener, din hudvårdsrutin och vad du utsätter huden för för påfrestningar. Man brukar prata om för tidigt åldrande och att motverka fria radikaler i huden - där är det solen som är den största boven, men även kosten, rökning, alkohol och stress påverkar. Använd produkter med en hög koncentration av antioxidanter och peptider. Och börja gärna i tid, vid 35-års ålder börjar den manliga huden att åldras.

Grid List

Set Descending Direction

6 Produkt

 1. Barber Pro Gentlemens Sheet Mask

  Barber Pro Gentlemens Sheet Mask

  98,00 kr

  testpiloterna

  Uppiggande fix

  Det som utmärkte sig var väl att effekten fortfarande hängde kvar veckan efter och faktiskt förbättrades med dagarna som gick? Min 40-års hy börjar bli lite hängig och collagen-boosten gav mig en riktigt uppiggande fix för denna hösten. Läs mer här!
  testpilot aron

  Visa mer
 2. Testpilotsfavorit Bulldog Age Defence Moisturiser

  Bulldog Age Defence Moisturiser

  179,00 kr

  testpiloterna

  Naturlig fukt för "mogna män"

  (Nästan) doftfri, lätt att applicera, räcker länge och har ett mycket attraktivt pris. En prisvärd produkt av hög kvalitet. Bara att gratulera och önska de entusiastiska skaparna av Bulldog lycka till. Läs mer här!
  testpilot jan

  Visa mer
 3. Clarins Men Line-Control Balm

  Clarins Men Line-Control Balm

  595,00 kr

  testpiloterna

  Koll på linjerna

  Den har en väldigt diskret doft, den är nästintill doftfri. Pumpfunktionen gör den användarvänlig och den är dessutom dryg i sin konsistens. Den absorberas snabbt av huden som känns fräsch hela dagen och jag fick känslan av att den givit mer fasthet i kinderna. Jag är lite imponerad av denna Clarins-produkt... Läs mer här!
  testpilot jan

  Visa mer
 4. Murad Blemish & Wrinkle Reducer

  Murad Advanced Blemish & Wrinkle Reducer

  650,00 kr

  testpiloterna

  Serum som räddar dig både innan och efter

  Finnar får jag rätt sällan, tack och lov. Men ibland händer det att det dyker upp en härligt röd finne på ett inte så diskret ställe i ansiktet. Innan har jag bara väntat ut att den ska försvinna. Jag har testat att applicera serumet lite koncentrerat på finnen. Det har fungerat väldigt bra för mig! Finnen försvann nästintill helt över natten. På ett par dagar var den helt borta. Läs mer här!
  testpilot daniel

  Visa mer
 5. Murad Anti-Aging Moisturizer SPF30 PA+++
 6. Testpilotsfavorit Murad Time Release Blemish Cleanser

  Murad Time Release Blemish Cleanser

  460,00 kr

  testpiloterna

  Har du lämnat tonåren men fått med dig problemen??

  En femma, dvs en fullträff. Dock med en brasklapp. Om du inte har problemhy så spelar det inte så stor roll vilken cleanser du använder så länge du återfuktar efteråt. Men har du problem med finnar och andra blemmor så är det här en riktigt bra produkt som jag rekommenderar varmt. Läs mer här!
  testpilot cristofer

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

6 Produkt