Solskydd

solskydd ansikte

Alla är olika känsliga mot sol. En del blir röda efter bara ett kort stund i solen och andra blir bruna direkt.
Ta reda på vilken solhudtyp du har och utgå från den. Läs mer här!

Solskydd är den allra bästa anti-age produkten! Vill du gardera dig mot torr hy, fula pigmentfläckar, tidiga rynkor, slapphet och i värsta fall hudcancer måste du använda en solskyddsprodukt med en hög solskyddsfaktor (SPF). Tvärt emot vad de flesta tror påskyndar en hög solskyddsfaktor solprocessen eftersom de brännande, skadliga strålarna elimineras. Långsamt solande ger en mer varaktig effekt. Vi rekommenderar att du använder en fuktighetskräm med SPF året om ifall du vistas mycket utomhus.

Grid List

Set Descending Direction

4 Produkt

 1. Testpilotsfavorit Bulldog Protective Moisturiser

  Bulldog Protective Moisturiser

  149,00 kr

  testpiloterna

  Bulldog fortsätter att imponera

  Jag har kört en omgång på morgonen och en på kvällen och som vanligt finns det inget att klaga på. Huden blir rejält återfuktad och krämen absorberas snabbt. Inget kladd överhuvudtaget och doften är diskret och lägger sig direkt. Läs mer här!
  testpilot måns

  Visa mer
 2. Murad Anti-Aging Moisturizer SPF30 PA+++
 3. Murad Balancing Moisturizer SPF15
 4. Murad Perfecting Day Cream SPF30

  Murad Perfecting Day Cream SPF30

  675,00 kr

  testpiloterna

  Favorit för ansiktet i sommar!

  Den sjunker nästan direkt in i ansiktet och detta trots att den har en spf på hela 30. Murad har i denna använt essentiella fettsyror och lecitin för fukt, man hittar även granatäpple och druvkärna mm i inehållsförteckningen. Jag har hittat en ny favorit-dagkräm och kan inte annat än rekommendera denna, trots att den ligger ganska högt i pris, och ger den en stark fyra. Läs mer här!
  testpilot palle

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

4 Produkt