HeadBlade Razor S4 MOTO Goldfinger + HeadCase

HeadBlade Razor S4 MOTO Goldfinger

More Views

SKU: 0081017

Availability: I lager

HeadBlade Razor S4 MOTO Goldfinger + HeadCase
995,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

HeadBlade Razor MOTO S4 Goldfinger Edition är lyxversionen från HeadBlade. Handpolerad i rostfritt stål med guldplättering och tyngd i kvaliteten. Den har en kula framtill istället för två hjul som ATX-hyveln. Denna rakhyvel har HeadBlade tagit det bästa från ATX-rakhyveln och gjort det bättre! Den går även att använda i ansiktet och på kroppen. Hyveln levereras med HB6-bladet, och är även kompatibel med HB4-bladet. Inklusive resefodralet till MOTO.

Limited Edition som endast görs i ett begränsat antal!

Användning
Trä på HeadBlade-hyveln på långfingret. För in den i handflatan och låt de övriga fingrarna vila på hyvel. Placera hyveln på huvudet, och se till att hjulet baktill alltid har kontakt med huvudet. Gör långa, försiktiga drag över huvudet ner mot nacken utan tryck eller press. Ringen på hyveln kan anpassas efter ditt fingers storlek genom att värmas med t ex en hårtork.

Övrig information
1 st S4 MOTO Goldfinger-rakhyvel
4 st HB6-rakblad
1 st HB4/6-adapter
1 st HeadCase MOTO

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Kungen av rakhyvlar för huvudet
Fantastisk pryl när man ska raka huvudet. Man för in mellanfingret i ringen och rakar sig nästan som att man kammade håret fast man tar bort det istället. Upplever det som att rakningen blir mycket nära och helt ren om man törs raka sig i motsatt riktning mot det håll håret växer. I och med att guldversionen väger några gram mer än den vanliga upplever jag det dessutom som att man inte vill trycka till den lika ofta vilket minskar risken för att man råkar skära sig.
Betyg
Recension av LUDWIG / (Publicerad 2020-10-29)