HeadBlade Razor ATX Yellow

HeadBlade ATX Razor Yellow

More Views

SKU: 0081007

Availability: I lager

HeadBlade Razor ATX Yellow
189,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Hyvla huvudet med stil... Jajamen!!!


Efter att ha blivit ganska besviken över HB’s Razor Sport så var det med viss skepsis som jag nu testade deras senaste hyvel ATX. Skulle den vara lika bristfällig? ICKE!!! Bladet sitter bak på hyveln vilket känns säkrare än att skjuta det framför hyveln. Bladet är av s.k. open flow-typ vilket gör det mycket lättare att rengöra under rakningen. Läs mer här!
testpilot eyeball

Beskrivning

Details

HeadBlade ATX "All Terrain Razor" är den innovativ rakhyvel från HeadBlade (introducerades 2012). Den är enklare och effektivare att använda, även för dig som är van med en konventionell rakhyvel. Denna hyvel ska dras med hjulen framåt, till skillnad mot tidigare HeadBlade-hyvlar som puttas med bladet framåt. Den nya designen gör det lättare att raka "på känsla". De nya multibladen har Flow Through-design vilket gör det lättare att rengöra bladen. Nytt förbättrat grepp på hyveln. Den går även att använda i ansiktet och på kroppen. Hyveln levereras med HB4-bladet, och är även kompatibel med HB6-bladet.

Användning
Om du inte har rakat huvudet på 3-4 dagar rekommenderas att du trimmar det först.
1. Blöt huvudet med varmt vatten eller ta en dusch först. Förbered huden med scruben HeadShed som lyfter upp hårstråna, och rengör skalpen med HeadWash.
2. Stryk ut rakkrämen HeadSlick.
3. Trä på rakhyveln på långfingret och håll den mellan första och andra knogen. Oavsett om du föredrar att raka medhårs eller mothårs håller du den så, du bara roterar på hyveln.
4. Raka huvudet genom att dra hyveln med hjulen först. Raka en sida i taget och växla hand.
5. Skölj med kallt vatten. Stryk ut ClearHead för att motverka utslag. Använd HeadLube SPF30 för att skydda huvudet.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 5 item(s)

Grym hyvel som ger ett riktigt bra resultat!
Det var ovant i början men när jag väl fick in tekniken så blev jsg helnöjd. Den är väldigt enkel att använda och resultatet blir riktigt bra. Lämnar mina varmaste rekommendationer!
Betyg
Recension av Björn A / (Publicerad 2018-01-27)
Efter användning använd headblade scrub för att rensa bort döda celler och smuts.
En riktigt bra produkt för att raka huvudet. Har använt den i flera år. Lätt att använda och bra design för att komma åt runt hela huvudet. Skärp bladet på ett razors blade då och då.
Betyg
Recension av Björn A / (Publicerad 2017-04-15)
Suverän hyvel
Överraskad av denna hyvel. Enkel att använda fast man var lite ovan i början. Kommer ta ett tag att lära sig men det var skönt att den gick att använda med bägge händerna och åt bägge hållen.
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2015-10-16)
Lysande!
Har rakat huvudet med vanlig hyvel i 4 år. Tycker att det gått bra, tills jag provade den här! Första gången var lite ovant, men sen...
Jämfört med hyvel, har man total kontroll på rakningen, jag tror inte det går att skära sig med en ATX! Jag har en ärrbildning på huvudet efter en olycka, men det är inga problem med en ATX. Med hyvel hände det att jag skar mig på ojämnheterna, men inte nu!
Köpte ett Startkit med div. andra HeadBlade artiklar. Rekommenderas!
Betyg
Recension av L-O Norberg / (Publicerad 2014-07-15)
En grym produkt som jag rekommenderar varmt.
En av marknadens bästa produkter för att raka huvudet. Om du gillar våtrakning det vill säga. Har haft min Head blade i en månad nu och är mycket nöjd med den.
Framför allt är det lätt att raka huvudet med den. Det gå snabbare än om man rakar sig med hyvel. Jag föredrar alltid att raka mig i duschen. Bara att skölja av sig efteråt.
Betyg
Recension av Björn A / (Publicerad 2013-08-28)