HeadBlade Razor ATX Le-Ghost

HeadBlade Razor ATX Le-Ghost

More Views

SKU: 0081023

Availability: I lager

HeadBlade Razor ATX Le-Ghost
189,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Hyvla huvudet med stil... Jajamen!!!


Efter att ha blivit ganska besviken över HB’s Razor Sport så var det med viss skepsis som jag nu testade deras senaste hyvel ATX. Skulle den vara lika bristfällig? ICKE!!! Bladet sitter bak på hyveln vilket känns säkrare än att skjuta det framför hyveln. Bladet är av s.k. open flow-typ vilket gör det mycket lättare att rengöra under rakningen. Läs mer här!
testpilot eyeball

Beskrivning

Details

HeadBlade ATX Razor Le-Ghost är den senaste rakhyveln från HeadBlade i en tillfällig upplaga i transparant och svart. ATX-hyveln är enklare och effektivare att använda än t ex Sport-hyveln, även för dig som är van med en konventionell rakhyvel. Denna hyvel ska dras med hjulen framåt, till skillnad mot tidigare HeadBlade-hyvlar som puttas med bladet framåt. Den nya designen gör det lättare att raka "på känsla". De nya multibladen har Flow Through-design vilket gör det lättare att rengöra bladen. Nytt förbättrat grepp på hyveln. Den går även att använda i ansiktet och på kroppen. Hyveln levereras med det nya HB4-bladet, och är även kompatibel med HB6-bladet.

Användning
Om du inte har rakat huvudet på 3-4 dagar rekommenderas att du trimmar det först.
1. Blöt huvudet med varmt vatten eller ta en dusch först. Förbered huden med scruben HeadShed som lyfter upp hårstråna, och rengör skalpen med HeadWash.
2. Stryk ut rakkrämen HeadSlick.
3. Trä på rakhyveln på långfingret och håll den mellan första och andra knogen. Oavsett om du föredrar att raka medhårs eller mothårs håller du den så, du bara roterar på hyveln.
4. Raka huvudet genom att dra hyveln med hjulen först. Raka en sida i taget och växla hand.
5. Skölj med kallt vatten. Stryk ut ClearHead för att motverka utslag. Använd HeadLube SPF30 för att skydda huvudet.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Grymt bra!
Bästa investeringen på länge, den är lätt att använda och gör det den ska!
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2015-05-11)