HeadBlade HeadLube Moisturizer Glossy 150 ml

HeadBlade HeadLube Moisturizer Glossy 150 ml

More Views

SKU: 0081111

Availability: Tillfälligt slut

HeadBlade HeadLube Moisturizer Glossy 150 ml
129,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

testpiloterna


Ska vi ta matt eller blank?


Båda återfuktar och lugnar huden på ett bra sätt. De är även relativt dryga så man behöver inte ta alls mycket för att kunna smörja in både huvud och ansikte... Det som skiljer dessa båda hudlotioner åt är i slutändan mest finishen. Glossy ger som namnet antyder en glansig yta på huden och Matte ger således en matt yta. Läs mer här!
testpilot eyeball

Beskrivning

Details

HeadLube Moisturizer från HeadBlade är en after shave som är speciellt anpassad för att användas efter rakning av huvudet. Den är parfymfri och innehåller bland annat Tea Tree Oil, vilket ger en glansig finish, samtidigt som det motverkar och läker irritation och skäggfinnar. Parfymfri.

Praktisk förpackning i form av en liten vattenflaska.

Användning
Stryk ut HeadSlick Shave Cream över hela huvudet. Trä på HeadBlade-hyveln på långfingret. För in den i handflatan och låt de övriga fingrarna vila på hyvel. Placera hyveln på huvudet, och se till att hyvelns lilla bakdel alltid har kontakt med huvudet. Gör långa, försiktiga drag över huvudet ner mot nacken utan tryck eller press. Observera att själva rakbladet ska dras framåt.

Skölj av med ljummet vatten efteråt och avsluta med HeadLube Moisturizer Glossy för en glansig yta.

Övrig information
Plastflaska med snabbkork

Volym
150 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner