Hanz de Fuko Claymation

Hanz de Fuko Claymation

More Views

SKU: 2441409

Availability: Tillfälligt slut

Hanz de Fuko Claymation
239,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

Hanz de Fuko Claymation är ett lervax med hög stadga och halvmatt finish. Claymation ger möjlighet att skulptera en frisyr som håller hela dagen och passar utmärkt för en pompadour-frilla. 100% vattenlöslig. Parabenfri.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa styling på burk med motiveringen:
Årets mest efterlängtade stylingprodukt landade i hyllan strax innan jul, och fick en strykande åtgång. Ett stylingmärke som känns både nyskapande och tänker till om innehåll.

Användning
Fördela en liten mängd i torrt hår och forma önskad frisyr, eller i fuktigt hår för en mer stylad och glansig frisyr.

Övrig information
Burk med lock

Volym
56 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 5 item(s)

Definitivt rekommenderar!
Mycket bra hårprodukt och snabb leverans.
Betyg
Recension av Adrian / (Publicerad 2018-08-11)
Bästa hårvaxet där ute
Brukar inte skriva recensioner. Inte min grej.
Men här måste jag göra ett undantag. Det här vaxet är så enormt bra. Håret blir inte glansigt som många andra hårvax. Håret håller sig så sjukt bra också. Vill du att det ska hålla ännu bättre så dra på med mer vax bara. Så du har en buffert liksom. Rekommenderas till 300%
Betyg
Recension av Milad Farahdokht / (Publicerad 2015-01-30)
Helt klart bäst!
Utmärkt produkt!! Klart det bästa jag har använt och jag rekommenderar det till ALLIHOPA!! KÖP DET!!! håller hur bra som helst och sköljs ut i duschen enkelt! TYVÄRR SÅ HAR JAG VÄNTAT I FLERA MÅNADER PÅ ATT DOM SKA KÖPA IN NYTT!! Bästa produkten någonsin
Betyg
Recension av Afram / (Publicerad 2014-12-07)
Klart bland de bästa jag har använt!!
Den har en extrem stadga och du kan i stort sett skapa vilken frisyr du vill!! Frisyren gör att den håller hela dagen ut utan att falla. Det ända negativa är att den är så bra. Den är ganska stark och hård, därför kan det bli svårt att arbeta in det i håret, men när det väl är gjort så är det inga problem! Om man värmer upp det innan med handflatorna borde det inte bli något problem! Klart det bästa!
Betyg
Recension av Alex / (Publicerad 2014-10-26)
Grymt bra! kan va jobbigt att arbeta in
Strålande produkt!!! Grym volym och stadig hela dagen ut! Du kan skapa grymma hårfrisyrer med den "extreme hold"!! Det jobbiga med att den är så stark är att arbeta in produkten i håret, men när det väl är gjort så kan du i stort sett skapa vilken frisyr som helst! kanoonbra!!
Betyg
Recension av Hanna / (Publicerad 2014-10-25)