Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Dick Johnson Excuse My French Grooming Tonic

Dick Johnson Excuse My French Grooming Tonic

Por Ti Perco a Cabeça Brasil 1500 Soap 150 g

Por Ti Perco a Cabeça Brasil 1500 Soap 150 g

Geisha Shaver

Regular Price 295,00 kr Special Price 191,75 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4042605

Geisha Shaver är en klassisk säkerhetshyvel i rosé guld, som är utvecklad och designad i en slimmare version än traditionella säkerhetshyvlar. Den slimmade desingnen gör den mer funktionell och enklare att använda för t.ex. rakning av ben, armhålor och intimområden. Den är tillverkad helt i aluminium och är därför 100% återanvändbar. Till Geisha Shaver används dubbelsidiga rakblad som sedan kan återanvändas flertalet gånger. Det är enkelt att montera rakbladet genom att snurra loss toppen och sedan läggs bladet i dom förgjutna piggarna.

Genom att byta ut multibladshyveln mot en säkerhetshyvel sparar du inte bara på miljön, utan du sparar även pengar då dom flesta multibladshyvlarna är kostsamma och rakbladen blir fortare slöa.

Användning
För att uppnå bästa resultat ska huden föreberedas med värme samt återfuktande rakkräm. Hyveln används i en 45 graders vinkel utan tryck för att få en följesam rakning.

Förpackning
Hyveln förpackas i en kartong och innehåller 1 st rakblad.

Övrig information
Hyveln bör rengöras från hår och partiklar efter användning, detta görs enklast genom att ta bort det dubbelsidiga rakbladet och skölja med varmt vatten.
Förvara ditt rakblad säkert i badrumshyllan, Om du använder hyveln sällan bör bladet inte lämnas kvar i hyveln kan korrosion uppstå och hyvelns kvalité försämras.

Mer information
Varumärken Geisha
Write Your Own Review
Du recenserar:Geisha Shaver
Your Rating