Feather Safety Razor Popular

Feather Popular Safety Razor

More Views

SKU: 1991002

Availability: I lager

Feather Safety Razor Popular
159,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

En traditionell hyvel för dubbelrakblad med butterflyöppning för ett smidigt byte av rakblad.

Användning

Övrig information
Hyvel i plast
Rakblad i rostfritt stål

Innehåll
Feather Safety Razor
2 st Feather DE-blad
Rese-etui

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 7 item(s)

Väldigt nöjd
Väldigt nöjd. Första gången jag testar en sån här hyvel och kommer aldrig använda en vanlig igen
Betyg
Recension av Mikael / (Publicerad 2018-10-04)
Fantastiskt uppgradering
Har inga andra safety razors att jämföra med, kommer dock från rakapparater och dina sedvanliga Gilette rakblad från t.ex ICA.
Väldigt nöjd med denna, kvalitén är som natt och dag mot de tidigare nämnda rakhistorierna.
Haft den i cirka två månader nu och som någon annan skrev är det som natt och dag mot reguljära rakblad, samt att huden är inte alls lika irriterad.

Rekommenderas starkt om du är ute efter något enkelt att raka dig med som ger mycket mer lenare resultat och mindre irriterad hud än vanliga rakblad.
Betyg
Recension av Fabian / (Publicerad 2017-10-18)
Rekommenderas varmt
Som novis på rakning med säkerhetshyvel ville jag inte betala för mycket innan jag visste om detta var något för mig.
Valet föll alltså på denna och jag ångrar det inte en sekund. Från illröd efter varje rakning med flerbladshyvel eller rakapparat till att rakningen är en behaglig upplevelse, som det bör vara.
Betyg
Recension av Joakim / (Publicerad 2017-07-25)
Prisvärt
Blev positivt överraskad, rent kvalitetsmässigt, när jag fick hem min popular. Plast till trots så känns den stabil. Rekommenderas!
Betyg
Recension av broke / (Publicerad 2017-05-17)
Fantastic for fantastic price!
Well I'am just a novice at shaving with these mind you, but I'am very pleased with my purchase, I have owned it for 2-3 months now and I have noticed no degradation what so ever in quality.

The plastic holds strong and the metal fittings are as tight as ever, no jiggling or anything. This razor does exactly what it should to a comfortable price. I would strongly recommend this to anyone on a budget or to someone who is just beginning their journey down proper shave-boulevard.
Betyg
Recension av olof / (Publicerad 2016-02-28)
Mycket prisvärd
Du hittar inte en billigare säkerhetshyvel mot vad du faktiskt får med denna. Hade inte räknat med mycket när jag beställde denna, men jag blev oerhört positivt överraskad över kvalitén.

Att jämföra vanlig rakning med ett Gilette blad kändes skillnaden som natt och dag. Inte alls lika "irriterad" hy. Rekommenderas!
Betyg
Recension av Clemens / (Publicerad 2015-10-01)
Bra första säkerhetshyvel
Mycket mild som passar bra om man aldrig provat en säkerhetshyvel förut. Har bra skydd för att förhindra att man skär, bl.a. de små upphöjningarna som finns framför bladet längst ut vid kortsiderna. Mycket enkelt och effektivt, men jag har inte sett detta hos andra tillverkare.

Handtaget är långt för att vara säkerhetshyvel. Bra/måste om man har större händer (>8?), t.ex. jag själv. Men fungerar också bra om man har lite mindre händer, t.ex. min kompis som också köpt en. Ska tydligen också vara en önskvärd egenskap för kvinnor som rakar benen med säkerhetshyvel.

För den som undrar så går det bra att använda vanliga dubbelblad från andra tillverkare. Kan vara bra att veta Men om man är på resa och får slut på bladen och inte hittar några från Feather. Dock är Feather kända för att tillverka de vassaste bladen.

Reseetuiet som den kom är byggt i rejäl hårdplast med bra ventilation, så fukt inte stannar kvar inuti.

Minus för att vikten är låg, för att vara en säkerhetshyvel. Skulle gärna se en modell från Feather som väger lite mera eller att denna modell görs om så att vikten kan justeras. För den händige så kan nog vikten ökas genom att sätta in en vikt i handtaget. Har inte provat detta själv, så jag tar inget ansvar.
Betyg
Recension av Per / (Publicerad 2013-10-09)