Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Dick Johnson Excuse My French Beard Kit

Dick Johnson Excuse My French Beard Kit

Dick Johnson Excuse My French Shave Kit

Dick Johnson Excuse My French Shave Kit

Dick Johnson Matte Hair Kit (Fibre Wax & Salt Spray)

349,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4049002

Dick Johnson Matte Hair Kit (Fibre Wax & Salt Spray) är ett hårstyling kit som innehåller saltvattenspray och fiberwax. Kombinationen av dessa 2 produkter för att styla frisyren är oslagbar, saltvattnet ger en grundläggande stadga och volym och fiberwaxet ger en snygg finish och stark stadga utan att bli glansigt och fett. Förpackat i en snygg presentkartong.

Varumärket
Dick Johnson är vårdande produkter med en attityd skapad av det hårdaste vädret i den nordiska ödemark som kallas Finland. Excuse My French är en exklusiv och tidlös produktserie med spännande dofter. Serien är utvecklad tillsammans med barberare för att uppnå bästa kvalitet och funktionalitet.

Dick Johnson Excuse My French Fibre Wax Insouciant (100 ml)
Ett vattenbaserat fibervax som erbjuder en stark stadga med matt finish. Perfekt för genomtänkta rufsiga looks samt naturliga och längre pompadours. Doftsatt med Dick Johnsons signaturdoft Whiskey och Vanilla. 

Dick Johnson Excuse My French Salt Spray Brume d'argent (225 ml)
En tuff och lekfull saltspray som innehåller tobakslöv extrakt, cannabisfröolja samt koffein. Dessa ingredienser behåller ditt hårs naturliga fukt och ger håret en strävare känsla. Saltvattenspray passar för frisyrer som är naturliga och vill ha ett råare intryck. Doft av whiskey och cola

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Dick Johnson Matte Hair Kit (Fibre Wax & Salt Spray)
Ditt betyg