Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Dick Johnson Hair Kit - Ghost Clay & Shampoo

Dick Johnson Hair Kit - Ghost Clay & Shampoo

Dick Johnson Uncle's Ballwax Kit - Christmas Edition

Dick Johnson Uncle's Ballwax Kit - Christmas Edition

Dick Johnson Excuse My French Skin Kit

279,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
4049011

Dick Johnson Excuse My French Skin Kit är ett presentkit med återfuktande spray för ansikte och kropp samt deodorant i signaturdoften Whiskey & Vanilla. Förpackat i en snygg presentkartong.

Varumärket
Dick Johnson är vårdande produkter med en attityd skapad av det hårdaste vädret i den nordiska ödemark som kallas Finland. Excuse My French är en exklusiv och tidlös produktserie med spännande dofter. Serien är utvecklad tillsammans med barberare för att uppnå bästa kvalitet och funktionalitet.

Dick Johnson Excuse My French God Spray (50 ml)
En återfuktande spray för ansikte och skägg som har en lugnande effekt på huden, minskar svullnad och återfuktar. Gudarna skänkte en gåva från åvan till oss dödliga för alla rädda alla trötta ansikten. Vakna upp, spraya i ansiktet och ta ett djupt andetag för kombinationen av signatur doften och ört ingredienserna agerar stress dämpande. Signaturdoften Whiskey & Vanilla.

Dick Johnson Excuse My French Deodorant Whiskey & Vanilla (50 ml)
Dick Johnsons signaturdoft Whiskey och Vanilla hjälper dig att dofta som en fräsch sommargrogg hela dagen, samtidigt som den ingjuter en självsäkerhet som Chuck Norris själv hade varit avundsjuk på.

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Write Your Own Review
Du recenserar:Dick Johnson Excuse My French Skin Kit
Your Rating