Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Razorock Mudder Focker Shaving Soap

Razorock Mudder Focker Shaving Soap

Stirling Soap Company Gin & Tonic Shaving Soap

Stirling Soap Company Gin & Tonic Shaving Soap With Menthol

Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux 80g

249,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 2 kvar
SKU
4041006

Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux är en "creamsoap", vilket är en mix mellan hårdtvål och kräm och ‘Moelleux’ är franska som hänvisar till smooth! Ordet faller ur tungan med ett mjukt och varmt behag som en förvarning om produktens kvalité. Lyxiga raktvålen löddras upp så gudomligt att du börjar bilda upp en fantasi om att raka hela din kropp... Trots allt, vem skulle inte vilja dofta Raw Whiskey och Vanilla i sina privata områden? Raktvålen har en fuktande och vårdande egenskap som gör att du slipper irritation och rakfinnar. Förpackningen är lätt att ta med sig överallt, oberoende av var man firar sina nätter.  So even your dirty nights out can be as smooth as the chat up lines you produce over drinks.

Doft
Whiskey & Vanilj

Varumärket
Dick Johnson är vårdande produkter med en attityd skapad av det hårdaste vädret i den nordiska ödemark som kallas Finland. Excuse My French är en exklusiv och tidlös produktserie med spännande dofter. Serien är utvecklad tillsammans med barberare för att uppnå bästa kvalitet och funktionalitet.

Användning
Fukta rakborsten med vatten och löddra raktvålen till önskad konsistens. Applicera löddret med en cirkulär rörelse och börja raka. Hjälp till med båda händerna, för att uppnå en magnifik rakupplevelse.

Förpackning
Plastburk med skruvlock

Volym
80g

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Write Your Own Review
Du recenserar:Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux 80g
Your Rating