Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Dick Johnson Excuse My French Razor Snake Bite (closed comb)

Dick Johnson Excuse My French Razor Snake Bite (closed comb)

DJ Matte Hair Kit (Fibre Wax & Salt Spray)

Dick Johnson Matte Hair Kit (Fibre Wax & Salt Spray)

Dick Johnson Excuse My French Beard Kit

399,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4049001

Dick Johnson Excuse My French Beard Kit är ett perfekt presentkit eller det lilla extra till din vardag. Kitet innehåller skäggolja samt skäggbalm förpackat i en snygg presentkarton.

Doft
Signatur doft "Whiskey & Vanilla".

Varumärket
Dick Johnson är vårdande produkter med en attityd skapad av det hårdaste vädret i den nordiska ödemark som kallas Finland. Excuse My French är en exklusiv och tidlös produktserie med spännande dofter. Serien är utvecklad tillsammans med barberare för att uppnå bästa kvalitet och funktionalitet.

Dick Johnson Excuse My French Snake Beard Oil Whiskey & Vanilla (50ml)
Skäggolja som återfuktar huden, vårdar skägget och doftar gudomlig raw whiskey och vanilla. Ingen gillar ormar, men vi hos Dick Johnson håller våra vänner nära och våra fiender ännu närmare. Produkten hjälper att hålla dina vänner nära men lurar även in fienden så nära att de också kan njuta av den fängslande doften och sköna känslan som varje skägg förtjänar.

Dick Johnson Excuse My French Beard Balm Snake Balm (55 ml)
Ett skäggvax som är helt vegansk och skiljer sig ifrån dom andra skäggvaxen på marknaden som oftast innehåller bivax. Dick Johnson har istället tillfört Kandelillavax som är helt naturligt, plant-baserat vax. Detta gör att att den blandas och absorberas bättre i skägget samt ger ett mjukt och behagligt skägg. Den blir inte klibbig och mixar bra med andra oljor.

 

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Dick Johnson Excuse My French Beard Kit
Ditt betyg