Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Dick Johnson Beard Care Bundle

Regular Price 747,00 kr Special Price 595,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4049904

Dick Johnson Beard Care Bundle är ett paketpris på skäggolja, skäggschampo och vårdande styling.
Värde: 747 kr

Doft
Signaturdoften Whiskey & Vanilla

Dick Johnson Excuse My French Beard Oil Whiskey & Vanilla (50 ml)
Skäggolja som återfuktar huden, vårdar skägget och doftar gudomlig raw whiskey och vanilla. Ingen gillar ormar, men vi hos Dick Johnson håller våra vänner nära och våra fiender ännu närmare. Produkten hjälper att hålla dina vänner nära men lurar även in fienden så nära att de också kan njuta av den fängslande doften och sköna känslan som varje skägg förtjänar.

Dick Johnson Excuse My French Beard Wash (225 ml)
Ett skäggshampoo som rengör och återfuktar ditt skägg, att rengöra skägget är fundamentalt och lika givet som att ha en sked till soppan. Detta skäggshampoot kommer locka och förföra dessa som inte har ett långt ståtligt skägg.

Dick Johnson Excuse My French Beard Cream Matte (50 ml)
En vårdande fuktgivare till skägg som ger en lätt stadga och en matt finish. Det har tagit 2 år att hitta rätt formula och ingredienser för att utveckla den perfekta krämen för både skägg och hår. Detta resulterade i ett lätt, snabbt absorberande och extra återfuktande skäggbalsam. Det reducerar torra utslag, irritation och flagnande skäggbotten. Det tar död på bakterier och orenheter i huden. Vid använing varje dag kommer ditt skägg upplevas friskare och hälsosammare.

 

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Write Your Own Review
Du recenserar:Dick Johnson Beard Care Bundle
Your Rating