Dapper Dan Deluxe Pomade

Dapper Dan Deluxe Pomade

More Views

SKU: 0381401

Availability: I lager

Dapper Dan Deluxe Pomade
189,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Full pott till Dapper Dan!


Jag har uteslutande använt denna i lätt fuktat hår och den är dryg, lättarbetad och formar håret utan att tynga ner, den har även en medium-glans som jag tycker är riktigt snyggt i dagsljus... Detta är en topp-pomada som jag rekommenderar starkt till den som vill ha en skönt retro frisyr eller ett bra backslick. Läs mer här!
testpilot palle

Beskrivning

Details

Dapper Dan Deluxe Pomade är en vattenbaserad flexibel pomada som ger en bra stadga och glansig finish utan att kännas flottig. Enkel att skölja ur och går att styla om under dagen. Frisk fruktig doft.

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa varumärke med motiveringen:
"I'm a Dapper Dan man" utbrister George Clooney i kultfilm och skapar därmed ett mytomspunnet varumärke, som nu går från fiction till fysiska stylingprodukter i barberarklass."

Övrig information
Plåtburk med skruvlock

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Ceteareth-25, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, PVP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone Copolyol, Benzyl Alcohol, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylproprional, Citronellol, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Jag skulle inte köpa den igen
gott luktande hårstylingprodukt som räcker länge. Dock har den nästintill inget motstånd mot fukt och den smälter från håret både vid regn och svett, håret tappar sin hållning och där till så ska man vara väldigt noga med att inte få in detta i ögonen så den svider något förfärligt och du behöver raskt tvätta ögonen.
Betyg
Recension av Some_Bearded_Swede / (Publicerad 2020-04-18)