Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Damn Good Soap Company Beard Oil Original 15 ml

Ordinarie pris 189,00 kr Specialpris 75,60 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
3021008

Damn Good Soap Company Beard Oil Dropper Original är en skäggolja som ger näring till både skägg och skäggbotten. Handtillverkad olja som är baserad på naturliga ingredienser. Den innehåller mandelolja, arganolja och jojobaolja som mjukgör skägget och motverkar torr skäggbotten och irritation. Frisk doft med mix av bergamott, sandelträ och patchouli.

Doft
Original - sandelträ, bergamott och patchouli

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa varumärke med motiveringen:
”Creating a couple of batches of beard oil today. With just 2 drops of our secret ingredient it’s being changed from good to Damn Good.” Grundaren Jasper van Impelen gör konst av tillverkningen. Bilderna andas kvalitet, harmoni och perfektion. Det här är ett märke att inspireras av.

Användning
Värm 2-4 droppar i handflatan och massera in i skägg och skäggbotten.

Volym
15 ml

Mer information
Varumärken Damn Good Soap Company
Testpiloterna Testade produkter
Skriv din egen recension
Du recenserar:Damn Good Soap Company Beard Oil Original 15 ml
Ditt betyg

testpiloterna

Ett större skägg är ett bättre skägg!

Vad har vi här då? Ännu en i raden av skäggoljor? Nej, jag tycker att denna olja har något extra. DGSC’s olja är lite tjockare än andra oljor som jag testat vilket gör att den inte bara gör skägget väldoftande och lättborstat utan även ger lite extra stadga vilket kan vara sweet om man som jag har ett lite längre skägg. Jag tycker även att oljan ger skägget lite mer volym och som alla vet är ju ett större skägg ett bättre skägg. Läs mer här!
testpilot eyeball