Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
The Golden Spartan Premium Beard Balm - Gentleman

The Golden Spartan Premium Beard Balm - Gentleman

Beardaments Beard Ornaments

Beardaments Beard Ornaments

Clubman Pinaud Beard Bundle

Regular Price 805,00 kr Special Price 525,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
1559009

Clubman Pinaud Beard Bundle innehåller skäggolja, skäggschampo, leave in conditioner, skäggstyling och en skäggborste med handtag.
Värde: 805 kr

Clubman Pinaud Beard and Body Wash (430 ml)
En rengöring med naturliga ingredienser för hela kroppen. Innehåller aloe, kamomill, calendula, rosmarin, yucca vera och åkerfräken.

Clubman Pinaud 2-in-1 Beard Conditioner (89 ml)
En kombinerad fuktighetskräm för ansiktet och leave-in balsam för skägget. Innehåller en mix av kokosnötsolja, sojaprotein och panthenol, som återfuktar torr hud och mjukgör skägget. Icke-komodogen.

Clubman Pinaud Beard Balm (59 g)
Ett lättapplicerat skäggvax med en unik mix av naturligt bivax, sojaprotein och kokosnötsolja. Det hjälper till att forma och hålla ihop skägget, ger kontroll och lyster.

Clubman Pinaud Beard & Tattoo Oil (30 ml)
En mjukgörande och vårdande skäggolja. Den innehåller en unik mix av tre naturliga oljor, Macademiaolja, Maringaolja och Kukui Nut olja, som konditionerar skägget och mjukgör skäggbotten. Den ger en hälsosam lyster till skägget. Den kan även användas till tatueringar.

Skäggborste med handtag
En borste med handtag i oljad päronträ med en borst av svinhår. Bra storlek för mustaschen eller ett kortare skägg. Tre rader svart svinhårsborst av medel/hård kvalitet.

Mer information
Varumärken Clubman Pinaud
Write Your Own Review
Du recenserar:Clubman Pinaud Beard Bundle
Your Rating