Clubman Pinaud Moustasche Wax Neutral

Clubman Moustasche Wax Neutral

More Views

SKU: 1551001

Availability: I lager

Clubman Pinaud Moustasche Wax Neutral
89,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Fixa cykelstyresmustaschen!


Vaxet stelnar och blir segt relativt snabbt och man får vara lite försiktig så man inte rycker ut några strån. Väl på plats har den en mycket god hållfasthet. Ändarna på min Handlebar (”cykelstyresmustasch”, på svenska) var lätta att få till och de höll sig på plats nästan hela dagen utan att behöva formas om. Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Clubman Moustasche Wax Neutral är ett mustaschvax speciellt utvecklad för mustasch, polisonger, skägg och ögonbryn. En mjuk stylingcreme som härdar efter en stund och ger hög stadga. En kombinerad stylingborste/kam medföljer för att lättare applicera mustaschvaxet.

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa nostalgi med motiveringen:
Ett anrikt barberarmärke från 1810 som levererar klassisk tradition till dagens barberartrend.

Utsedd till Årets bästa mo i Grooming Awards 2013, med motiveringen:
Movember slog verkligen igenom i år, och tog mustaschodlandet och friserandet till nya höjder. Gammal är äldst, brukar man säga. Hos oss är det i alla fall klassikern Clubman som slår högst.

Användning
Applicera en liten mängd mustaschvax på borsten och stryk ut det. Använd kammen för att arbeta ut produkten i ett jämt lager. Låt den vara en stund så att produkten härdar. Upprepa tills du är nöjd med resultatet.

Färg
Ofärgad

Volym
14 g

Ingredienser

Additional Information

Beeswax (Cera Alba), Sodium Tallowate, Sodium Cocoate or Sodium Palm Kernelate, PEG-6, PEG-32, PEG-7M, Potassium Sorbate, BHT. Kan innehålla: Iron Oxides
Recensioner

Kundrecensioner 5 item(s)

En historisk känsla
Ett mjukt och bra vax som sprider en doft från en svunnen tid. Vaxet är lätt att använda och om kravet inte är allt för avancerad styling fungerar det alldeles utmärkt. Känslan när man skruvat av hatten från tuben och doften sprider sig i badrummet är att man klivit tillbaka till morfars tid och fått låna hans vax. Underbar känsla. Alla som bär mustasch borde en gång i livet pröva Clubman Pinaud Moustasche Wax.
Betyg
Recension av Mats / (Publicerad 2018-02-23)
Casual
Funkar het ok för mig. Inte så hårt som jag hade tänkt mig. Men ger en medium stadga. (Du kommer inte kunna gå all "salvador dali" med detta vax). Lättapplicerad då den kommer i cremeform. Enda nackdelen för mig är att den är mer vit i färgen än jag trodde och att den ibland kan börja "mjälla" lite efter att den härdat. Så man kan säg att less is more när det kommer till detta vax.
Betyg
Recension av Broke / (Publicerad 2017-05-21)
Fyller mitt behov ganska bra
Jag har ett ganska tunt skägg och jag använder vax bara i mustaschen. Det enda jag vill uppnå är att få litet stadga i mustaschen och få bort den litet från munnen så att stråna inte viker sig in i munnen när jag äter. Tycker om den här typen av vax som är mjukt och kan användas direkt från tuben utan att behöva bearbeta det först. Doften är mycket behaglig och konsistensen är bra. Möjligen kunde det vara litet styvare och ge en aning mer stadga. Annars är jag nöjd med produkten och tycker den håller ett acceptabelt pris. Har använt det här vaxet i flera år nu.
Betyg
Recension av Anders B Weiborn / (Publicerad 2016-06-03)
Funkar helt okej.
Funkar helt okej, vart inte riktigt så styvt som jag ville ha det, men för det priset är det ett perfekt vax.
Betyg
Recension av Sebastian / (Publicerad 2015-10-22)
Vad gör det här till "Moustasche Wax"?
Så jag bestämde mig för att låta mustachen växa, så jag kunde stila till den lite fint. Den här produkten såg lovande ut, och jag köpte den glatt.

Efter att varje dag i 2 veckors tid gett den en ärlig chans är jag bra besviken. "Kammen" som kommer med fyller ingen funktion, iallafall måste jag , använda fingrarna vilket fall. I min erfarenhet är det snabbare och enklare att använda fingarna från början till slut. Mitt hårwax, från taft, håller både bättre och längre. Utöver det är hårwaxet mycket billigare.

Summa sumarum: Jag slängde en halvfull tub.
Betyg
Recension av Kristoffer / (Publicerad 2013-11-12)