Clubman Pinaud Moustasche Wax Brown

Clubman Moustasche Wax Brown

More Views

SKU: 1551003

Availability: I lager

Clubman Pinaud Moustasche Wax Brown
89,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Fixa cykelstyresmustaschen!


Vaxet stelnar och blir segt relativt snabbt och man får vara lite försiktig så man inte rycker ut några strån. Väl på plats har den en mycket god hållfasthet. Ändarna på min Handlebar (”cykelstyresmustasch”, på svenska) var lätta att få till och de höll sig på plats nästan hela dagen utan att behöva formas om. Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Clubman Moustasche Wax Brown är ett mustaschvax speciellt utvecklad för mustasch, polisonger, skägg och ögonbryn. En mjuk stylingcreme som härdar efter en stund och ger hög stadga. En kombinerad stylingborste/kam medföljer för att lättare applicera mustaschvaxet.

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa nostalgi med motiveringen:
Ett anrikt barberarmärke från 1810 som levererar klassisk tradition till dagens barberartrend.

Användning
Applicera en liten mängd mustaschvax på borsten och stryk ut det. Använd kammen för att arbeta ut produkten i ett jämt lager. Låt den vara en stund så att produkten härdar. Upprepa tills du är nöjd med resultatet.

Färg
Brun

Volym
14 g

Ingredienser

Additional Information

Beeswax (Cera Alba), Sodium Tallowate, Sodium Cocoate or Sodium Palm Kernelate, PEG-6, PEG-32, PEG-7M, Potassium Sorbate, BHT. Kan innehålla: Iron Oxides
Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Trevligt Vax
Mjukt Vax med inte så mycket stadga, Men kanon ifall man vill ha lite pigment/färg och sedan använda ett stadigare Vax för att forma..
4/5 Musch
Betyg
Recension av Kevin / (Publicerad 2019-11-27)