Clarins Men Line-Control Cream

Clarins Men Line-Control Cream

More Views

SKU: 0841107

Availability: Tillfälligt slut

Clarins Men Line-Control Cream
595,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

testpiloterna


Föryngrande? Nja...


Huden känns en aning spänstigare, men det kan nog lika gärna tillskrivas den effektiva återfuktningen som krämens övriga effekter... Sammanfattningsvis kan sägas att Line-Control Cream är en funktionell, om än något oljig återfuktande kräm, som är skön och nog så välgörande för trött, torr hy. Läs mer här!
testpilot sandor

Beskrivning

Details

Clarins Men Line-Control Cream är en åldersbekämpande fuktighetskräm. Den hjälper till att reducera rynkor och linjer. Ger rikligt med fukt till en fuktfattig hud.

Den innehåller extrakt från parakrasse som ger fasthet och förnyelse till huden. Koffein minimerar "häng" runt käken och reducerar eventuell dubbelhaka. Det patenterade E3P-komplexet skyddar mot skadliga effekter av föroreningar och fria radikaler.

Hudtyp
För torr och mogen hud.

Användning
Används morgon och kväll på rengjord hud. Massera in en liten mängd över ansikte och hals. Kombinera gärna med Clarins Men Line-Control Eye Balm under ögonen.

Övrig information
Plastburk med lock

Volym
50 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Inga konkreta förändringar
En funktionell, om än något oljig återfuktande kräm, som är skön och nog så välgörande för trött, torr hy. Några ”föryngrande” effekter ska man dock inte hoppas alltför mycket på.
Betyg
Recension av Testpilot Sandor / (Publicerad 2012-05-09)