Clarins Men Line-Control Balm

Clarins Men Line-Control Balm

More Views

SKU: 0841106

Availability: I lager

Clarins Men Line-Control Balm
595,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Koll på linjerna


Den har en väldigt diskret doft, den är nästintill doftfri. Pumpfunktionen gör den användarvänlig och den är dessutom dryg i sin konsistens. Den absorberas snabbt av huden som känns fräsch hela dagen och jag fick känslan av att den givit mer fasthet i kinderna. Jag är lite imponerad av denna Clarins-produkt... Läs mer här!
testpilot jan

Beskrivning

Details

Clarins Men Line-Control Balm är en åldersbekämpande fuktighetskräm. Den hjälper till att reducera rynkor och linjer. Oljefri formula.

Den innehåller extrakt från parakrasse som ger fasthet och förnyelse till huden. Koffein minimerar "häng" runt käken och reducerar eventuell dubbelhaka. Det patenterade E3P-komplexet skyddar mot skadliga effekter av föroreningar och fria radikaler.

Hudtyp
För alla typer av åldrande hud.

Användning
Används morgon och kväll på rengjord hud. Massera in en liten mängd över ansikte och hals. Kombinera gärna med Clarins Men Line-Control Eye Balm under ögonen.

Övrig information
Plastcylinder med pump

Volym
50 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Den kan lätt bli en favorit
Det jag gillar med Clarins Men Line Control Balm är att den har en väldigt diskret doft, den är nästintill doftfri. Pumpfunktionen gör den användarvänlig och den är dessutom dryg i sin konsistens. Den absorberas snabbt av huden som känns fräsch hela dagen och jag fick känslan av att den givit mer fasthet i kinderna.
Betyg
Recension av Testpilot Jan / (Publicerad 2012-05-09)