Cicamed Scar

Cicatrix

More Views

SKU: 0211101

Availability: Tillfälligt slut

Cicamed Scar
349,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

Cicamed Scar är en silikonbaserad gel som mjukar upp, slätar ut samt bleker missfärgade ärr orsakade av kirurgi, skador, akne och brännskador. Cicatrix är ett behändigt och smärtfritt sätt att motverka dina ärr. Gelén kan appliceras överallt på huden, torkar snabbt till en osynlig film och gör att läkta sår/ärr blir mindre framträdande. Den kan användas som komplement till kirurgtejp för personer som visat sig känsliga mot ämnen som kan förekomma i tejpens klister. Den är skonsam mot huden och kan användas på känslig hud, samt på rörliga delar av kroppen som ansikte och leder. Den minskar klåda och rodnad, och ökar hudens elasticitet. Den fungerar på upp till fem år gamla ärr.

Den innehåller vitamin E vilket stimulerar blodcirkulationen, påskyndar sårläkning och förhindrar ärrbildning. Observera att Cicatrix inte innehåller solskydd så du bör komplettera med Cicablock 15% om du ska vistas i solen.

Användning
Applicera ett mycket tunt lager av Cicatrix på den skadade huden två gånger per dag. Låt torka 4-5 min. Rekommenderad behandlingstid är minst två månader.

Ingredienser
Dimethicone, Cyclomethycone, Tocoferol, Acetate, Silica

Hållbarhet
Öppnad förpackning - 6 månader
Oöppnad förpackning - 3 år

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
15 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Relaterade produkter