Cicablock 15%

Cicablock 15%

More Views

SKU: 0211102

Availability: Tillfälligt slut

Cicablock 15%
349,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

Cicablock är en vårdande ärrgel med solskydd för UVA- och UVB-strålar. Den är utvecklad för att skydda ärrvävnad och skadad hud från solens/solariets skadliga UV-strålning. Samtidigt mjukar den upp, slätar ut och reducerar missfärgade ärr. Perfekt för att skydda dina ärr efter operation, akne och skador när du vistas i solen. Den skyddar mot UVA- och UVB-strålning som permanent missfärgar ärr. Den används tillsammans med Cicatrix för att effektivt reducera ärr. Vattenresistent.

Cicablock innehåller en kombination av vårdande silikoner, vitamin E samt ett fysikaliskt solskydd av titandioxid som skyddar ärrvävnad mot skadlig UV-strålning från solen och solarium. Vitamin E är en effektiv antioxidant som stimulerar blodcirkulationen, ökar syreupptaget, hjälper huden när den läker sår och förhindra ärrbildning. Dess roll som antioxidant gör att den även skyddar mot fria skadliga radikaler. Cicablock tar hänsyn till att ärrvävnad är mycket känsligare än oskadad hud och är därför fri från irriterande kemikalier som kan ge allergiska reaktioner. Den innehåller ett fysikaliskt solskydd som lägger sig som en skyddande hinna och reflekterar solstrålningen utan att tränga in genom huden eller reagera med känslig ärrvävnad.

Hållbarhet
Öppnad förpackning - 6 månader
Oöppnad förpackning - 3 år

Användning
Börja med att applicera Cicatrix med rena händer och låt torka i 4-5 minuter. Massera sedan varsamt in Cicablock över ärrvävnaden innan vistelse i sol eller solarium. Cicablock kan användas överallt på huden, men var försiktig vid ögon och mun. Låt torka i 5-10 minuter innan du täcker ärret med kosmetika eller kläder. Applicera Cicablock kontinuerligt för att bevara skyddet, särskilt efter bad och torkning. Tänk på att använda Cicablock även molniga dagar eftersom moln släpper igenom en stor del UV-strålning som kan missfärga ärr.

Ingredienser
Dimethicone, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Silica

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
15 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Relaterade produkter