Captain Fawcett Moustache Wax Expedition Strength

Captain Fawcett Moustache Wax Expedition Strength

More Views

SKU: 2901002

Availability: I lager

Captain Fawcett Moustache Wax Expedition Strength
155,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Himla hårt mustaschvax


Vaxet är mycket hårt och kräver rejält med värme för att det ska gå att använda. Man riskerar att dra loss en del strån vid appliceringen om det inte blir tillräckligt mjukt. För att fördela vaxet jämnt och få till formen från början så applicerar jag som vanligt vaxet i mustaschen med en tandborste. Läs mer här!
testpilot eyeball

Beskrivning

Details

Captain Fawcett Moustache Wax Expedition Strength är mustaschvaxet för dig som kräver lite extra stadga. Speciellt formulerad för att hålla mustaschen på plats hela dagen. Kommer i en aluminiumburk med skruvlock.

"Ideal for keeping a stiff upper lip regardless"

Doft
Formulerad med essentiella oljor från sandelträ

Vinnare av Grooming Awards 2018 för Bästa varumärke med motiveringen:
Utan konkurrens det mest prestigefulla varumärket inom skäggvård som kontinuerligt släpper spännande produkter av samma höga klass!

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa varumärke med motiveringen:
Det brittiska varumärket fortsätter att leverera nyskapande produkter med spännande doftsamarbeten. Högsta klass!

Användning
Värm upp vaxet innan användning (förvara det i byxfickan eller lägg det på ett element). Använd en mustasch wax picker eller baksidan av nageln för att skrapa upp en liten mängd vax. Mjukgör vaxet med fingerspetsarna och stryk ut det i mustaschen. Kamma igenom mustaschen och forma den som önskat.

Volym
15 ml

Ingredienser

Additional Information

Beeswax, Petrolatum (Petroleum Jelly), Carnauba Wax, Sandalwood Oil

Recensioner

Kundrecensioner 6 item(s)

Går visst att applicera utan att förstöra mustaschen
Jag tycker inte att det är så svår arbetat in som många andra här anser. Om man förvarar burken i rumstemperatur och skrapar upp lite vax på nageln och gnuggar mellan pekfinger och tumme så är det inga problem med att applicera det tycker jag. Jag förväntade mig rent bivax eller en bit av ett stearin ljus från vad jag läste här och det kan jag inte säga att detta är.
Betyg
Recension av Håkan / (Publicerad 2020-10-20)
ok
Riktigt bra styrka och stadga
Betyg
Recension av lasse / (Publicerad 2020-10-13)
Super starkt
Starkt vax som håller hela dagen.
Betyg
Recension av Putte / (Publicerad 2018-08-29)
Vax som håller
Hårt och bra vax. Vill du ha ett vax som håller, så är det här vaxet för dig. Lite jobbig att applicera då den här så hård så viktigt att man värmer upp innan, lägg på elementet eller bredvid diskmaskin eller något annat varmt. Doftar gott men inget extraordinärt. Kan bli lite 'rester' efter man vaxat mustaschen har man tillgång till hårfön så kör lite med den efter så försvinner de. Överlag ett riktigt bra vax, lite svårhanterad därför blir det "bara" en fyra.
Betyg
Recension av Carl-Magnus / (Publicerad 2018-08-09)
Kraftigt vax att lita på.
Detta är ett mycket hårt vax som kommer att hålla din mustasch på plats vad som än händer. Min enda egna invändning emot det är att doften inte är lika trevlig som den hos samma tillverkares ordinarie sandelträs-vax. Med en hårtork så får jag fram en lämplig arbetskonsistens och sedan består mustaschen alla prov.
Betyg
Recension av Robert / (Publicerad 2016-01-28)
Bra styrka men svår att värma
Riktigt bra styrka och stadga i detta vax. Den stora nackdelen för mig var att vaxet var svår att värma så att det gick att arbeta med. Klarade inte att värma det riktigt bra med hårtork och att bara ha burken i byxfickan funderade inte alls. Resultatet blev som sagt fast och starkt men till priset av för många borttagna mustachstrån.
Betyg
Recension av Mattias / (Publicerad 2015-03-13)