Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Big Red Beard Balm - Noble 30 ml

Big Red Beard Balm - Noble 30 ml

Captain Fawcett Beard Balm Private Stock

Captain Fawcett Beard Balm Private Stock

Captain Fawcett Beard Balm Ricki Hall's Booze & Baccy

275,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
2901014

Captain Fawcett Rick Hall's Booze & Baccy Beard Balm är framtagen i samarbete med den brittiske modellen Ricki Hall. Ett vårdande skäggvax som ger näring till skägg och skäggbotten, samtidigt som det hjälper till att hålla styrsel på skäggstråna och forma skägget. Det innehåller en mix av närande essentiella oljor. Kommer i en aluminiumburk med skruvlock.

Doft
En rik och komplex blandning av essentiella oljor. Lyxiga basnoter av honungsdränkta tobakslöv, aromatisk frankincense, benzoin som har en sirapsliknande doft, träig ekmossa, varma exotiska vaniljbönor. Ett lager mellannoter av frisk hule och bog myrtle. Bay rum och apelsinzest ger en kryddig toppnot.

Vinnare av Grooming Awards 2018 för Bästa varumärke med motiveringen:
Utan konkurrens det mest prestigefulla varumärket inom skäggvård som kontinuerligt släpper spännande produkter av samma höga klass!

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa varumärke med motiveringen:
Det brittiska varumärket fortsätter att leverera nyskapande produkter med spännande doftsamarbeten. Högsta klass!

Användning
Ta lite Beard Balm och mjukgör den mellan fingrarna. Massera in i skägget. Börja med en liten mängd i taget tills du fått önskat resultat. Använd en borste eller kam för att forma skägget.

Volym
60 ml

Mer information
Varumärken Captain Fawcett
Ingredienser

Crambe Seed Oil, Sweet Almond Oil, Shea Butter, Candelilla Wax, Vitamin E, Vanilla, Frankincense Oil, Bay Leaf Oil, Bog myrtle Oil, Hops Oil, Patchouli Oil, Oak Moss, Benzoin, Tobacco Absolute, Sweet Orange Oil

Testpiloterna Testade produkter
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Captain Fawcett Beard Balm Ricki Hall's Booze & Baccy
Ditt betyg

testpiloterna

Exotisk och lyxig!

Balmen gör det den ska i skägget, det klumpar inte och ”sitter i” hela dagen. Den ger lätt kontroll så som en balm ska göra, dock ger den en ordentlig lyster, om man nu ska jämföra den med vissa andra balmer... I överlag är detta en jättefin balm, det är värt att nämna att den även fungerar som ett mjuk mustaschvax, klart en utav de bättre balmerna jag provat. Läs mer här!
testpilot talha