Bulldog Protective Moisturiser

Bulldog Protective Moisturiser

More Views

SKU: 1761108

Availability: I lager

Bulldog Protective Moisturiser
149,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Bulldog fortsätter att imponera


Jag har kört en omgång på morgonen och en på kvällen och som vanligt finns det inget att klaga på. Huden blir rejält återfuktad och krämen absorberas snabbt. Inget kladd överhuvudtaget och doften är diskret och lägger sig direkt. Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

Bulldog Protective Moisturiser SPF 15 är en fuktighetskräm med solskydd. Den ger maximalt med återfuktning samtidigt som den har ett bredspektrigt UVA- & UVB-skydd för att skydda huden året runt. Den är baserad på naturliga ingredienser och har en unik blandning av nio essentiella oljor inklusive bergamott, vetivert och ingefära. Den innehåller aloe vera och grönt te som har lugnande och skyddande egenskaper.

Hydtyp
Alla hudtyper

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa naturliga hudvård med motiveringen:
Prisvärd hudvård som känns lika pålitlig som människans bästa vän! ”Bulldog har ALDRIG gjort mig besviken. Så är det. Som testpilot och allmänt intresserad av manlig hudvård har jag i princip testat alla produkter i det engelska husets produktportfölj och det är högklassigt hela vägen.”

Användning
Används på morgonen på rengjord hud. Smörj in en ärtas storlek på ansikte och hals. Den kan även användas kvällstid.

Övrig information
Plastflaska med lock

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Ansiktskräm
Som vanligt finns det inget att klaga på, huden bli rejält återfuktad och krämen lägger sig direkt utan något kladd. En neutral doft. Appliceras morgon -och/ eller kväll för bästa effekt
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2016-06-15)