Bulldog Original Expert Shave Kit

Bulldog Original expert shave kit

More Views

SKU: 1769008

Availability: I lager

Bulldog Original Expert Shave Kit
299,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Bulldog Original Expert Shave Set är ett välkomponerat rakset för den medvetna mannen. Perfekt present eller julklapp till någon du bryr dig lite extra om.

Bulldog Original Moisturiser är en mjukgörande fuktighetskräm som innehåller verkningsfulla aktiva ingredienser som vitaliserar och återfuktar huden. Absorberas snabbt i huden utan att kännas fet eller kladdig.

Den innehåller extrakt från grönt te, fulladdat med antioxidanter som skyddar hudcellerna från fria radikaler. Konditionerar och lugnar huden. Grönt algextrakt normaliserar hudens fuktinnehåll, hjälper till att bevara huden elastisk och reducerar uppkomsten av fina linjer. Brunt sjögräs är en antioxidant med närande egenskaper. Mannan är ett plantextrakt med återfuktande egenskaper. Den innehåller en unik blandning av 8 essentiella oljor.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
100 ml


Bulldog Original Shave Gel ger en mjuk och svalkande rakning. En genomskinlig rakgel som ger perfekt glid och underlättar vid precisions- och konturrakning. Gelen är mjukgörande och formulerad för att ge en extraordinärt skonsam rakning.

Den innehåller Aloe Vera som är svalkande och lugnande, jojobaolja, en naturlig mjukgörare och Konjac Mannan, en växtingrediens som gör rakningen skonsam och ger ett perfekt glid. 7 essentiella oljor vårdar och ger näring till huden.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
175 ml


Bulldog Original Bamboo Razor är en kvalitetshyvel för en jämn, nära och skonsam rakning. Hyveln är utrustad med 5 st härdade skärblad, en precisiontrimmer för svåråtkomliga ställen, en lubricate strip med Aloe Vera och en svängbar design för en jämnare rakning.

Övrig information
Handtag i bambu.
Innhåller 1 st rakblad.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner