Bulldog Original Beard Oil

Bulldog Original Beard Oil

More Views

SKU: 1761009

Availability: I lager

Bulldog Original Beard Oil
139,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Bulldog Original Beard Oil är en skäggolja som gör skägget mjukare och återfuktat vilket tar bort eventuell klåda i skäggbotten.
Innehåller aloe vera, camelinaolja och grönt te.

Användning
Droppa en liten mängd i händerna och massera in i skägget och skäggbotten.

Övrig information
Glasflaska med skruvkork

Volym
30 ml

Ingredienser

Additional Information

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Cocos nucifera (Coconut) oil, Borago officinalis seed oil, Argania spinosa kernel oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Camelina sativa seed oil, Parfum (Fragrance)*, Limonene, Caprylic/capric triglyceride, Glycine soja (Soybean) oil, Tocopherol, Evernia prunastri (Oakmoss) extract, Linalool, Citronellol, Geraniol, Aloe barbadensis leaf extract, Citral, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract. *a blend of natural ingredients.,

Recensioner

Kundrecensioner 6 item(s)

En helt OK olja, bra storlek på flaskan, bra resultat på skägg och hud
En helt OK skäggolja, bra doft som inte är för stark eller för svag. Ger en bra glans åt skägget och gör det mjukt. Formar det också ganska bra men effekten försvinner snabbt om man har lite längre skägg. Dock är produkten lätt att dosera med droppar. Praktisk storlek på flaskan. Doftstyrkan avdunstar efter ett tag om flaskan är öppen sedan länge, men kvalitén håller. Skonsam på huden.
Betyg
Recension av Christian "Uncle Beard" / (Publicerad 2019-08-05)
Okey
Min första. Doft av citrus nästan lite träig/Barkig doft. Okey pris för 30 ml. Dosering kan vara något svårt då den inte har en Pipett. Fungerar bra i skägget mjukgör och återfuktar och jag har inte haft några irritationer med kliande skägg mm när jag använt den.
Betyg
Recension av Jimmy L-T / (Publicerad 2019-04-01)
Prisvärd vardagsolja
Bra olja till bra pris med neutral doft fungerar utmärkt som vardagsolja. Saknar pipett så lite jobbig i början att få ut alla droppar.
Betyg
Recension av Carl-Magnus / (Publicerad 2018-08-09)
En skäggolja för vardagen
En skäggolja som är klipp och skuren till vardags. Doften är diskret och oljan är lagom dryg. Det blir inte flottigt i skägget men känslan av lyx infinner sig inte. En helt okej skäggolja!
Betyg
Recension av Mats / (Publicerad 2018-02-23)
Fräsch doft
Skön doft av citron. Mjukgör och hjälper till att forma skägget. Är lite svårt att dosera i början då den saknar pipett. Men kort sagt en prisvärd olja.
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2017-10-09)
utmärkt!
Funkar alldeles utmärkt!
Betyg
Recension av josef / (Publicerad 2017-01-31)