Bulldog Original Shave Gel

Bulldog Original Shave Gel

More Views

SKU: 1761002

Availability: I lager

Bulldog Original Shave Gel
79,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Raka dig naturligt med Bulldog


Det löddrar på alldeles lagom, det känns skönt och smeksamt mot skallen. Den har en ganska naturlig känsla, skal innehålla en del frukt- och grönsaksextrakt. Tvättningen torkar inte ut, även vid daglig användning lyckas den hålla huden i tillräckligt fuktigt skick. Läs mer här!
testpilot sandor

Beskrivning

Details

Bulldog Original Shave Gel ger en mjuk och svalkande rakning. En genomskinlig rakgel som ger perfekt glid och underlättar vid precisions- och konturrakning. Gelen är mjukgörande och formulerad för att ge en extraordinärt skonsam rakning.

Den innehåller Aloe Vera som är svalkande och lugnande, jojobaolja, en naturlig mjukgörare och Konjac Mannan, en växtingrediens som gör rakningen skonsam och ger ett perfekt glid. 7 essentiella oljor vårdar och ger näring till huden.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa naturliga hudvård med motiveringen:
Prisvärd hudvård som känns lika pålitlig som människans bästa vän! ”Bulldog har ALDRIG gjort mig besviken. Så är det. Som testpilot och allmänt intresserad av manlig hudvård har jag i princip testat alla produkter i det engelska husets produktportfölj och det är högklassigt hela vägen.”

Användning
Börja gärna med en varm dusch som mjukar upp huden innan rakningen. Fukta huden lätt innan gelen appliceras. Raka alltid medhårs i skäggstrånas riktning och se till att rakbladen är vassa. Spara de känsligaste områdena till sist. Om du behöver kan du avsluta med att raka snett mothårs. Skölj noga och klappa huden torr. Applicera Bulldog Post Shave Balm i ansikte och hals. Avsluta med Bulldog Original Moisturizer i ansiktet.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
175 ml

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Aloe barbadensis (Aloe Vera) leaf juice, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Coco-glucoside, Rosmarinus officinalis (Rosemary) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) oil, Coriandrum sativum (Coriander) oil, Mentha piperita (Peppermint) oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) oil, Litsea cubeba (May Chang) oil, Ocimum basilicum (Basil) oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Mannan, Menthol, Limonene, Linalool, Acrylates /C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Glycereth-26, Sodium chloride, Citric acid, Sodium hydroxide, Polyaminopropyl biguanide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate
Recensioner

Kundrecensioner 7 item(s)

En av de bästa jag använt
Perfekt konsistens. Ger bra och lent lödder. God, väl avvägd doft. Ger mycket bra resultat.
Betyg
Recension av Håkan / (Publicerad 2014-07-14)
Dåligt lödder
Produkten ger inget bra lödder. Alldeles för vattning och glidet är inte heller bra. Doftar däremot trevligt. Jag kommer inte köpa produkten igen.
Betyg
Recension av Adrian / (Publicerad 2013-12-08)
Ett tips!
Ger en nära rakning och ett bra glid.
Betyg
Recension av Testpilot Anders / (Publicerad 2012-05-08)
Har fastnat för Bulldog
Jag rakar både huvud och ansikte och känner att en produkt som är mångsidig som Bulldog Natural Grooming Original Shave Gel passar mig perfekt. Detta var inte ett självklart val från början men efter att ha tjuvöppnat flaskan på butiken kände jag att denna doft påminner mig om min morfar och det han använde sig av på den gamla goda tiden.
Betyg
Recension av Copilot Darko / (Publicerad 2012-05-08)
Väldigt nära rakning
Första känslan med rakgelen i handen var att den känns väldigt fräsch och lätt, alltså inte lika tjock och krämig som en rakkräm. Doften upplevs något frän och stark, påminner en aning om Tigerbalsam, vilket inte är till produktens fördel tyvärr.
Betyg
Recension av Copilot Matz / (Publicerad 2012-05-08)
Bra och gedigen rakgele
Jag ar använt gelén i några veckor i stort sett dagligen, och sammantaget är jag nöjd med den. Det är inga krusiduller, en enkel och effektiv produkt som tjänar många poäng på den naturliga känslan och den fina doften. Ingredienserna ger ett bra glid utan märkliga kemiska bieffekter, och utan att torka ut. Men det är för starkt; visst är det skönt med lite manlig fräschör och stingslighet, men det ska nog inte svida.
Betyg
Recension av Testpilot Sandor / (Publicerad 2012-05-08)
.
Frisk doft och bra glid, men alldeles för tunnflytande. Gelhinnan försvinner efter ett lätt drag med hyveln, så man får lägga på mer under rakningens gång. Den lösa konsistensen gör också att de rakade stråna inte sitter kvar på bladet, utan smetas ut i ansiktet.
Betyg
Recension av Simon / (Publicerad 2012-03-28)