Bulldog Age Defence Eye Roll-On

Bulldog Age Defence Eye Roll-On

More Views

SKU: 1761106

Availability: I lager

Bulldog Age Defence Eye Roll-On
159,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Ögongodis


Efter att jag har använt den flitigt kan jag inte se hur jag skulle kunna vara utan den där härliga kylande känslan på morgonen. Okej, kyla i all ära men det räcker ju inte, man vill ju gärna ha effekt också och det får man. Jag både ser och känner skillnad. Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

Bulldog Age Defence Eye Roll-On är en multifunktionell ögonkräm som minskar uppkomsten av fina linjer, svullnad och mörka ringar under ögonen. Packad med en unik blandning av avokado, gurka, gurkörtsolja, hirs, oak apple tannins och extrakt av brasiliansk ginseng. Med den svalkande roll-on kulan livar du snabbt och enkelt upp dina trötta ögon.

Fri från parabener, sodium laureth sulfate, artificiella färgämnen, syntetiska parfymer & animaliska ingredienser.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa naturliga hudvård med motiveringen:
Prisvärd hudvård som känns lika pålitlig som människans bästa vän! ”Bulldog har ALDRIG gjort mig besviken. Så är det. Som testpilot och allmänt intresserad av manlig hudvård har jag i princip testat alla produkter i det engelska husets produktportfölj och det är högklassigt hela vägen.”

Användning
Appliceras under ögonen på morgonen och/eller kvällen.

Volym
15 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 5 item(s)

Ögonkräm
Appliceras en gång varje dag, flaskan är 15ml och ganska dryg. Bra för er som vill hålla kostnadens nere. En härlig och uppfriskande känsla, blandat med kyla och nytta. Används regelbundet i en månad för resultat. De mörkar ringarna i under ögon är ett minne blott.
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2016-06-15)
Ok
Känns bra att använda, och kulan rullar bra. Men om den ger någon vidare effekt låter jag vara osagt. Jag har inte noterat någon direkt visuell skillnad.
Betyg
Recension av Christopher / (Publicerad 2015-11-19)
Fungerar
Jag har använt denna ögonkräm i drygt två veckor nu, och jag har märkt att mina mörka ringar under ögonen, som var mycket framträdande innan, ha blivit mycket ljusare och mindre framträdande. Jag trodde inte att jag skulle se en sån skillnad med en så billig produkt.

Det enda minuset, som jag tror vissa inte kommer hålla med mig om, är att metallkulan som man applicerar med, är väldigt svår att applicera med.
Det vill inte komma ut någon kräm ibland och det är ganska frustrerande. Annars är metallkulan väldigt skön mot huden.
Betyg
Recension av Jakob / (Publicerad 2015-11-18)
Helt ok!
Den lämnar en fräsch känsla under ögonen och det känns som den stramar åt huden lite pga den kalla kulan. Dock vet jag inte om jag ser någon större skillnad, men det känns bra!
Betyg
Recension av Alexander / (Publicerad 2014-04-08)
Skön men tveksam
Ja den är skön men om det beror på den kalla metallkulan som rullar under ögonen eller att den faktiskt stramar åt kan jag inte säga. Jag upptäcker ingen konkret effekt av tubens innehåll och befarar att den är ganska placebo. Men jag kan ha fel :)
Betyg
Recension av Martin / (Publicerad 2013-11-04)