Bulldog Original After Shave Balm

Bulldog Original After Shave Balm

SKU: 1761001

Availability: I lager

Bulldog Original After Shave Balm
109,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Naturligtvis plats i badrumsskåpet för naturlig A/S


Applicera på huden direkt efter rakning och upplev en behagligt kylig och frisk känsla. Känns inte fet och man behöver inte använda mycket. Om Du, liksom jag, har lite känslig hy vet Du att det verkliga testet kommer efter 15-20 minuter, då klåda och irritation är alltför vanlig. Original After Shave Balm klarade denna test elegant! Läs mer här...
testpilot jan

Beskrivning

Details

Bulldog Original After Shave Balm är framtagen speciellt för att reducera rodnad och lugna huden efter rakning. Oparfymerad.

Den innehåller extrakt från grönt te, fulladdat med antioxidanter som skyddar hudcellerna från fria radikaler. Konditionerar och lugnar huden. Mannan är ett plantextrakt med återfuktande egenskaper. Nyponfröolja hjälper huden att komma i balans efter rakning. Lugnar och tillför näring. Den innehåller en unik blandning av 8 essentiella oljor.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa naturliga hudvård med motiveringen:
Prisvärd hudvård som känns lika pålitlig som människans bästa vän! ”Bulldog har ALDRIG gjort mig besviken. Så är det. Som testpilot och allmänt intresserad av manlig hudvård har jag i princip testat alla produkter i det engelska husets produktportfölj och det är högklassigt hela vägen.”

Användning
Mjuka upp huden med rengöring. Skölj noga med ljummet vatten. Applicera Bulldog Shave Gel. Raka medhårs med en vass hyvel. Spara de känsligaste områden till sist. Om du behöver kan du avsluta med att raka snett mothårs. Skölj noga och klappa huden torr. Applicera Bulldog Post Shave Balm i ansikte och hals. Avsluta med Bulldog Original Moisturizer i ansiktet.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
75 ml

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl palmitate, PPG-15 stearyl ether, Caprylic/capric triglyceride, Rosa eglentaria (Sweetbriar / Rosehip) seed oil, Sorbitan stearate, Camellia sinensis (Green Tea) leaf extract, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) oil, Artemisia vulgaris (Armoise) oil, Citrus aurantifolia (Lime) oil, Evernia furfuracea (Tree Moss) oil, Pelargoneum graveolens (Geranium) oil, Pogostemon cablin (Patchouli) oil, Vetiveria zizanoides (Vetivert) oil, Tocopheryl acetate (Vitamin E acetate), Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Sodium stearoyl glutamate, Sodium polyacrylate, Pentaerythrityl distearate, Mannan, Carbomer, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Citric acid, Sodium hydroxide, Polyaminopropyl biguanide, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid
Recensioner

Kundrecensioner 5 item(s)

Skön och behglig doft. Funkar bra på huvudet också!
Kännde att jag blev torr på huvudet efter hyvelrakning och ville inte använda hudkräm. Så jag köpte mig denna som är dryg (några småklickar räcker gott) och doften är lite speciell men god. Det tyckte min fru också. Kan lätt rekommendera denna.
Betyg
Recension av Jens / (Publicerad 2014-06-28)
Självklar plats i badrumsskåpet
Applicera på huden direkt efter rakning och upplev en behagligt kylig och frisk känsla. Känns inte fet och man behöver inte använda mycket. Om Du, liksom jag, har lite känslig hy vet Du att det verkliga testet kommer efter 15-20 minuter, då klåda och irritation är alltför vanlig. Original After Shave Balm klarade denna test elegant! Huden känns smidig och len lång tid efteråt.
Betyg
Recension av Testpilot Jan / (Publicerad 2012-05-08)
Värd sitt pris?
Doften faller mig inte alls i smaken vilket medför att jag inte skulle välja denna after shave om jag direkt efter skulle åka till jobbet eller gå på fest. Konsistensen anser jag är på tok för vattnig och det känner jag redan när jag häller upp den i handen. När jag sedan för den till ansiktet känns den trots detta rätt så dryg när jag stryker ut den.
Betyg
Recension av Copilot Matz / (Publicerad 2012-05-08)
.
Kanon!! Jag är numera helt såld på Bulldogs grooming produkter. Detta after shave balm är prisvärt, lugnar huden avsevärt efter rakning samt doftar fräscht. Jag använder även deras anti ageing móisturizer. Huden känns ren, lugn och ser friskare ut.Även ett stort plus till att de vill använda så många naturliga ingredienser som möjligt i deras produkter. Deras hemsida ger även en utförlig förklaring på alla ämnen de har i krämerna.
Betyg
Recension av Tobias / (Publicerad 2012-03-28)
.
Jag har rakat mig med hyvel i decennier och har aldrig sprungit på bättre produkt. Den mjukar till och med upp den utväxande skäggstubben så att det blir lättare att få bort den dagen därpå. Rekommenderas varmt!
Betyg
Recension av Lennart Wrigholm / (Publicerad 2012-03-28)