Lite smått barnförbjudet

Det här är lite smått barnförbjudet. Precis som namnet antyder så har du nämligen ingen nytta av denna produkt innan du blivit man. Den syftar till att underlätta intimrakning och den gör ett fascinerande bra jobb.

Det finns några saker man måste besvara i en sån här recension. Dels om produkten är bra. Dels om den skapar problem. Och dels tala lite om själva nyttan med att utföra handlingen.

Vi börjar med nyttan.

Det finns gott om nytta med att se till att vara mer ”bar” om könet. Du kan välja om du vill raka bort allt, eller om du bara vill bli av med valda delar. Vissa tycker nog att less is more, men låt oss konstatera att förhållandet ”more is more” helt enkelt inte är giltigt.

1. Om du önskar dig någon form av oralsex så är det faktiskt inte speciellt fräscht att få ett – eller för den del flera – hårstrån i munnen. It’s a courtesy thing. Vill du ha – så får du ta bort.

2. Renlighet. Hår suger upp vätska. T.ex. svett, urindroppar mm. Det är i sig rätt ofräscht och dessutom luktar det.

3. Det blir skönare. De flesta killar gillar att skippa kondomen för att det är skönare eftersom de kommer närmare. Det vill jag absolut inte rekommendera - om du inte har full koll på din partner! Men, mindre hår ger bättre känslighet och därmed skönare sex.

Se där – 3 riktigt bra anledningar att göra något åt behåringen. Och till dig som tycker att det var onödigt att ens diskutera nyttan – kolla runt dig på gymmet. Det är inte riktigt så självklart som man skulle kunna tro. Till dig som inte gjort detta förut – det är dags nu!

Problem som kan uppstå

När man rakar sig där nere kan irritation uppstå. Det har alla som gjort det upplevt, vid något tillfälle. Tricket är att alltid alltid alltid ha ett nytt blad. Och köp det dyraste jävla bladet du kan hitta. Du vill inte kompromissa på den här punkten eftersom rakfinnar och småsår dels är rejält ofräscht och dessutom riskerar att svida och klia. Och du vill inte gå ut på en bar när det kliar rejält mellan benen. Ja, inte till kontoret heller, för den delen.

Men rätt blad är inte hela tricket. Du behöver en bra rakgel, rakkräm, rakskum eller vad du nu föredrar – som ger hyveln bra glid och ser till att hålla din hud på gott humör genom hela övningen. Jag har testat allt. ALLT. Gillette, Decléor, Wilkinson intuition med aloe vera, bakteridödande fuktighetskräm etc osv mm. Mycket har varit bra. Inget har varit perfekt.

Och produkten då?

Ja. Det är bra. Below Your Belt är en revolution i det tysta.

ByB slår sig hårt för bröstet med både explicit marknadsföring med rakade kiwi-frukter men lovar också en mycket bättre produkt enkom för detta syfte. De sätter, så att säga, ribban högt.

Snygg förpackning, syndigt svart – men inga porriga namn eller flåsiga benämningar på dina ädlare delar. På själva produkten finns också en genomgång hur du gör det här till en angenäm upplevelse. Det står tydligt på pappkartongen som omsluter produkten, men också på själva produkten som ju är det du behåller och eventuellt läser på när du ska göra detta för andra eller tredje gången.. Stort plus för det!

Konsistensen

Konsistensen är inte som skum, inte heller som gel. Tänk en riktigt överlöddrande duschcreme. Så är konsistensen. Den luktar inte man. Den doftar inte rengöringssåpa-citron eller aloe vera. Den doftar rent och fräsch, som en helt vanlig.. tvål. Konsistensen är lite smått rinnig och det gör att den snabbt lämnar min GIlette Fusion-hyvel när jag sköljer av den, utan att lämna rester av hårstrån.

Att använda den

Det löddrar riktigt skönt - eller rätt, om man så vill.

Många rakprodukter kan ha en tendens att täcka rejält. Konsistensen blir som hårt vispad grädde. När du sen tar ett drag med hyveln så försvinner allt – och nästa drag med hyveln innebär därmed större skaderisk. Så icke med denna. När jag dragit ett drag med hyveln och går på samma område igen – då glider den lika fint andra gången. Oavsett hur många gånger jag går över samma område så glider det bara. Inget motstånd. Och därmed inga skador. När man rör sig runt skrevet och på skaftet så är det ju en barnlek – de ytorna är ganska jämna och lätta, men själva säcken – den är ju allt annat än jämn. Där är risken stor för skärsår. Men jag får inte en skråma. När jag är klar och sköljer av överskott så är jag fullständigt len och huden helt oskadad. Produkten lämnar en omhändertagen hy efter sig, utan oljig hinna, utan några kylande effekter, utan skarp doft. Bara len och mjuk. Efter detta inte en rakfinne, inget område är irriterat, inget stör.

Jag vet inte vad jag skulle kunna hitta på som är negativt med den här produkten. När jag först fick den undrade jag om det inte fanns en fuktighetskräm i samma serie men nu kan jag inte se att det finns ett behov av det.

Det är helt enkelt en total fullträff. En snygg produkt i en snygg förpackning som tar sitt syfte och sin målgrupp på allvar och levererar precis det den lovar. En fullständigt angenäm rakupplevelse – även när du drar hyveln runt paketet. Nästa steg av njutning är ditt.

Betyget blir den starkaste 5:a jag utdelat. Köp!