Beardilizer Beard Growth Spray

Beardilizer Beard Growth Spray

More Views

SKU: 3072403

Availability: I lager

Beardilizer Beard Growth Spray

Regular Price: 385,00 kr

Special Price 269,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Jag känner mig faktiskt skäggigare!


Min mustasch börjar växa ihop i mitten under nästan, där det var väldigt glest förut. Jag tror jag har Beardilizer att tacka för det. Sen jag började sprayen och krämen så har jag faktiskt känt mig skäggigare. Om det är en placebo-effekt eller inte, det låter jag vara osagt. Men jag har fått höra att mitt skägg ser större ut, och det uppskattas alltid i min bok! Läs mer här!
testpilot andreas

Beskrivning

Details

Beardilizer Beard Growth Spray är ett naturligt komplement till Beardilizers kosttillskott. En professionellt utformad formula med näringsrika vitaminer och mineraler som ger en hälsosam och fylligare skäggväxt. Den är tillverkad i ett franskt laboratorium där varje ingrediens noggrant utvalts för att ge maximal effekt. Designad för att kunna punktbehandla skägget för maximal effekt. Den motverkar torrt och kliande skägg.En lätt doft av mysk.

Användning
Används dagligen på morgonen. Spraya direkt i skägget eller i handflatan och fördela i skägget. Massera in den ordentligt i skäggbotten. Skölj händerna noga efter användning.
Obs! En lätt pirrande effekt kan upplevas. Det är helt normalt.

Övrig information
Sprayflaska med pump

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 15 item(s)

Helt klart värt att testa!
Tycker om den lite brännande känslan, känns lite som att det växer. Sprejar varje morgon och kväll, känns som att skägget får vila och växa i lugn och ro under natten! Värt att testa! Stark doft när man sprejar dock men det stör inte mig.
Betyg
Recension av Oscar / (Publicerad 2019-02-02)
Bad
Bluff använt i en månad och inte någon skillnad alls köp inte
Betyg
Recension av Karl / (Publicerad 2018-01-02)
Bra produkt men måste ha skäggborste
Är otroligt nöjd med denna produkt. Skägget blir lätt att forma så man slipper ha strån som petar ut överallt och blir dessutom väldigt mjukt och behagligt. Dock måste det appliceras med en skäggborste (Ej kam) för att få ett bra resultat
Betyg
Recension av Robin / (Publicerad 2017-10-24)
bra!
Tycker att doften är lite frän men känns riktigt gött i skägget! härlig volym, dock inte använt så pass länge att jag kan säga att det blivit skillnad men jag återkommer!
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2017-05-09)
I really reccommend this product to anyone having issues with besrd growth
It worked well for me, I could see change in my beard it grew thicker and more full
Betyg
Recension av ghost / (Publicerad 2017-04-20)
skön skänsla
känns skönt i skägget
Betyg
Recension av Patryk / (Publicerad 2017-04-19)
Verkar faktiskt funka
Verkar faktiskt funka rätt bra, började växa på ställen där skägget varit lite glest, tycker dock att tonifying gelen verkar ge ett snabbare resultat, fördelen med sprejen är att den räcker längre.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Kul!
Mycket bra produkt till ett rimligt pris
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-01-24)
VÄRD ATT PROVA
Har använt denna produkt i ca 1 månad, vilket är för kort tid att kunna se om den påverkar tillväxten, men upplever att jag släpper färre skäggstrån. Den har en skarp doft, vilket ger lite andnöd, tyvärr! Jag sprayar några gånger i handflatan, varefter jag masserar in det i skägget. Ger en angenäm ´´pirrande´´ känsla. Skägget verkar må bra av det! Rekommenderas!
Betyg
Recension av Owe / (Publicerad 2016-12-12)
SKÄGGET KÄNNS TÄTARE
Jag har använt denna under en 2-månaders tid och skulle vilja säga att skägget känns betydligt tätare och grövre efter kuren. Doften skulle kunna bli bättre men självklart är detta mitt val istället för tabletter. Men för bästa resultat ska man nog köra på båda samtidigt!
Betyg
Recension av Alexander Berg / (Publicerad 2016-06-27)
betyg
använt den i 3 månader inte hänt ett dugg. totalt värdelös tyvärr
Betyg
Recension av fredde / (Publicerad 2016-06-22)
Kanon
Använt Beardilizer Growth pack där denna varan är med. Under 4 månader har skägget blivit tätare. På ställen där jag inte hade skägg innan har det börjat gro :-) Om det är produkten i sig eller tiden skägget fått chansen till att växa spelar inte mig så stor roll. Sprayet ger en skön pirrande , brännande känsla , nästan som man känner att det växer :-)
Betyg
Recension av Tobias / (Publicerad 2016-01-10)
Utmärkt!
Fungerar verkligen, har testat att applicera på utvalda punkter och märkt bättre växt där. Ger dessutom härlig volym. Ett måste på varje hylla!
Betyg
Recension av Johannes / (Publicerad 2015-12-19)
Ingen större effekt
Använt denna tillsammans med tabletter och kräm från Beardilizer. Av dessa tre produkter är denna spray den som har klart behagligast lukt.
Dessvärre kan jag inte påstå att den gett någon märkbar effekt efter en månads användande. Skägget och skäggbotten tycks må bra av den, men jag skulle nog välja andra produkter för det ändamålet.
Betyg
Recension av Joacim / (Publicerad 2015-10-01)
Utmärkt
Jag använder denna tillsammans med Beardilizer Beard Conditioner and Softener Cream och resultatet är kanon, skägget biffar till sig, blir mjukt och luktar gott!
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2015-06-26)