Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Beard Junk Beard Lubricant

229,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
2321003

Beard Junk Beard Lubricant är en skäggolja som återfuktar skägg och skäggbotten samt motverkar klåda i skägget. Innehåller en mix av tre olika oljor, Camellia Oil (Kameliaolja), Macadamian Nut Oil (macadamianötolja) och även en släng av den berömda Argan oil (Arganolja). Mixen ger en mjukgörande och återfuktande känsla samt är berikad med Vitamin A, B, C och E.

Varumärket
Beard Junk är ett svenskt skäggvårdsmärke som ingår i Waterclouds, en professionell frisörserie. Produkterna tillverkas i den egna fabriken i Tyresö. Stor expertis har gett högpresterande produkter i snygg design. En liten produktserie som täcker in alla delar i skäggvårdsrutinen.

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa nykomling med motiveringen:
"Svensk skäggvård som integrerat element från hårvård & -styling till sina produkter, vilket gett resultatinriktade produkter som sticker ut på skäggmarknaden."

Användning
Appliceras efter rengöring av skägget. Ta några droppar i handen och fördela mellan handflatorna och massera sedan in oljan i skägget.

Övrig information
Glasflaska med pump

Volym
50 ml

Mer information
Varumärken Beard Junk
Testpiloterna Testade produkter
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Beard Junk Beard Lubricant
Ditt betyg

testpiloterna

Magisk doft

Doften, som jag vill nämna igen, tog mig med storm. Jag har tidigare inte doftat på en skäggolja med en doft likt denna. En robust, men fräsch maskulin doft som höjer självförtroendet. En doft som känns vara direkt tagen ur en högkvalitativ parfym flaska. Läs mer här!testpilot talha