Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Beard Brother Beard Oil Orange & Red Chili

215,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
1261016

Beard Brother Beard Oil är en 100% ekologisk handtillverkad skäggolja. Den ger fukt och näring till skägg och skäggbotten. Den mjukgör skäggstråna och ger en fräsch lyster. Motverkar irritation, klåda och flagnande skäggbotten. Praktiskt dosering med pipett och säkerhetslock.

Doft
Orange & Red Chili - frisk och söt apelsin med inslag av röd chili

Varumärket
Beard Brother är ett svenskt varumärke grundat 2015. Ett skäggvårdssortiment med noggrant utvalda ekologiska ingredienser, och spännande doftkombinationer. Produkterna handtillverkas i Gamla Stan i Stockholm.

Användning
Värm upp några droppar mellan handflatorna och massera in i skägg och skäggbotten. Använd gärna en skäggborste med svinhår för att fördela oljan i hela skägget. Tänk på att skägget gärna ska vara lite fuktigt vid applicering.

Övrig information
Glasflaska med pipett

Volym
30 ml

Mer information
Varumärken Beard Brother
Ingredienser Jojobaolja, mandelolja, aprikoskärnsolja, arganolja samt fragrant/eterisk olja.
Testpiloterna Testade produkter
Parfymkategorier Fruktiga noter
Write Your Own Review
Du recenserar:Beard Brother Beard Oil Orange & Red Chili
Your Rating

testpiloterna

Det märks att det är hög klass på innehållet

Oljan känns precis lagom fet och ger en fin glans. Inget att anmärka på alls. Det märks att det är hög klass på innehållet. Det är framförallt apelsinen som dominerar och den doftar otroligt friskt och gott. Precis som en färskpressad juice. Den röda chilin har jag svårare att uppfatta men den är säkert där nånstans och bidrar till helheten. Läs mer här!
testpilot stefan