Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Raw Naturals Body Kit

Raw Naturals Body Kit

Men's Society Travel Shave Set

Men's Society Travel Shave Kit

Barber Pro 12 Days of Grooming Essentials

595,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
3209003

Barber Pro 12 Days of Grooming Essentials är ett lyxigt kit med 12 prisbelönta ansiktsmasker med totalt 16 behandlingar för ansikte och ögon som tar din hudvårdsrutin till nästa nivå. Passar alla hudtyper och för herrar som vill ta hand om sig lite extra under vintertiden. Och för alla våra superhjältar där ute.
Värde: 1176 kr

Varumärke
Barber Pro är ett innovativt groomingmärke från UK som har vunnit ett flertal utmärkelser för sina ansiktsmasker för män. De erbjuder skräddarsydda och effektiva ansiktsbehandlingar för hemmabruk.

Innehåll:

Brightening Mask x2
Masken är full av antioxidanter och hjälper till att skydda huden från yttre påfrestningar, medan gurkmejaextrakt verkar för att ljusa upp och jämna ut huden och ge ett utvilat utseende.

Gentleman's Sheet Mask x2
Den här prisbelönta sheet masken är fylld med grönt te och kollagen och är utformad för att ge en ljusare hy genom att återfukta och lugna torr hud.

Super Eye Mask x2
Den här ögonmasken är avsedd för trötta ögon, svullnader och mörka ringar och verkar för att släta ut, kyla och återfukta detta känsliga område.

Under Eye Mask (förpacking med 3 st)
Lugna trötta och svullna ögon med denna intensiva underögonbehandling. Den verkar för att minimera synligheten av fina linjer, skuggor under ögonen och torrhet för ett fräschare, mer ungdomligt utseende.

Post Shave Cooling Mask x2
Masken sitter stadigt på ansiktet och ger en omedelbar kylande effekt. Den verkar för att ge näring och fukt till huden, samtidigt som den hjälper till att minska rodnad efter rakning.

Foaming Cleansing Mask x2
Den självbubblande sheet masken skapar en mikromassage för ansiktet. Den ger en grundlig rengöring av huden och riktar in sig på porer och pormaskar.

Face Putty Peel Off Mask (förpackning med 3 st)
Med hjälp av aktiverat träkol arbetar den föryngrande masken för att avlägsna orenheter från huden, samtidigt som den lossar och minskar uppkomsten av pormaskar.

Mer information
Varumärken Barber Pro
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Barber Pro 12 Days of Grooming Essentials
Ditt betyg