Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap

Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap

More Views

SKU: 0701001

Availability: I lager

Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap
249,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Bra skum


Det blir riktigt bra rakresultat med både hyvel och kniv och det är ju enkelt att vispa upp mer lödder om behov önskas. Efter rakning tar man med en bit papper bort överblivet lödder och sedan på med metalllocket och den är redo för nästa tillfälle. Doften är riktigt bra och lagom med citrus och trätoner vilket även dessa ökar på retrokänslan. Läs mer här!
testpilot palle

Beskrivning

Details

Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap är en vegetabilisk raktvål skapad för att ge känslan av en klassisk och professionell rakning. Med sin unika formula ger denna raktvål ett tjockt och krämigt lödder, som även är återfuktande. Den innehåller kaolinlera som har en djuprengörande effekt på huden, vilket mininerar risken för inflammation efter rakning. Mild maskulin doft.

Användning
Fukta rakborsten och rotera/vispa borsten på tvålen tills det skapas rikligt och krämigt lödder. Täck området som ska rakas med löddret, skölj bort resterna efter rakningen med vatten. Avsluta med en återfuktande After Shave.

Övrig information
Glasburk med skruvlock

Volym
150 g

Ingredienser

Additional Information

Propylene Glycol; Aqua; Sucrose; Sodium Stearate; Sodium Cocoate; Sodium Laureth Sulfate; Cocamdiopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Kaolin, Linalool, Limonene.
Recensioner