American Crew Precision Shave Gel

American Crew Precision Shave Gel

More Views

SKU: 0791003

Availability: I lager

American Crew Precision Shave Gel
195,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Kräm bättre än lödder


För det första var konsistensen fast och enkel att applicera... Man fick rent av lite ”ansiktsmaskfeeling” när man hade smörjt in sig och huden kändes avslappnad och mjuk. För det andra slapp man den stickande känslan i näsan och ögonen som man ofta upplever med raklödder som doftar överdrivet mintigt. Läs mer här!
testpilot andreas

Beskrivning

Details

American Crew Precision Shave Gel är en genomskinlig rakgel som ger en bra glidyta och en ren rakning. Ger möjlighet till precisionsrakning och konturrakning. Baserad på naturliga ingredienser.

För känslig hud och konturrakning.

Användning
Används vid våtrakning efter rengöringen. Låt skägget vara lite fuktigt när du applicerar rakkrämen. Raka medhårs med en vass hyvel. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr. Avsluta med en after shave och/eller en fuktighetskräm.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
150 ml

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Cocamidopropyl Betaine, Sea Water, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mentha Pip-erita (Peppermint) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Urtica Dioica (Nettle) Ex-tract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopherol Acetate, Ben-zophenone-4, Polyquaternium-11, Phenoxyethanol, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Methylparaben, Propylparaben

Recensioner

Kundrecensioner 3 item(s)

Lättapplicerat och smidigt
RIktigt bra gel som med en enkel applicering skapar en transparent hinna. Bra glid och väldoftande gör att rakningen blir mycket bekvämare, och man får inga problem att följa konturer jämfört med vanligt raklödder.
Betyg
Recension av Sascha / (Publicerad 2020-01-14)
Gör jobbet riktig bra
Skön doft, bra glid och kylande känsla, jag har även märkt att den har en blodstoppande effekt! Jag har använt den med och utan rakolja med lite skillnad, den funkade lika bra.
Undvik dock att gnugga in den för mycket för annars förlorar den sin transparens och blir något löddrig/vit. Det bästa sättet att använda är att man stryker en tunn hinna där man ska raka, och applicera igen innan man ska raka på samma ställe. För att underlätta doseringen har jag hällt raktvålen i en liten burk med lock, mycket smidigare än tuben!
Betyg
Recension av Bassem / (Publicerad 2016-04-17)
Forma skägget
Jag tycker att det är rätt roligt att spara ut lite skägg någon gång ibland och forma det på lite nya sätt. Detta går hur smidigt som helst med Precision Shave Gel eftersom den är helt genomskinlig. En förutsättning för de som vill försöka sig på lite avancerade formgivningar är att ens rakhyvel har ett precisionsblad, detta för att kunna komma åt ordentligt utan att riskera att skära sig.
Betyg
Recension av Testpilot Andreas / (Publicerad 2012-05-08)