American Crew Forming Cream

American Crew Forming Cream

More Views

SKU: 0791415

Availability: I lager

American Crew Forming Cream
209,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Ett av de bästa!


Det här är utan tvekan ett av de bästa hårvaxerna på marknaden. Man blir lite skeptisk innan första användningen eftersom konsistensen mer påminner om hudlotion än hårvax men produkten är oerhört enkel att applicera och trots den krämiga konsistensen så är hållbarheten riktigt bra. Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

American Crew Forming Cream ger medium till hög stadga, smidighet och en neutral glans. Innehåller lanolinvax som ger hög stadga och sackaros som konditionerar håret och förhindrar att det torkar ut. Denna produkt mjukar upp och sväller hårstrået vilket gör att håret ser tjockare ut. Passar alla hårtyper. Tvättas ur med schampo lätt utan att lämna rester.

Användning
Fördela en liten mängd mellan handflatorna och arbeta in den i blött eller torrt hår.

Övrig information
Burk med lock

Volym
85 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 7 item(s)

Bossen av vax
Mitt hår är mellanlångt som jag gärna lägger bakom öronen och drar även luggen bakåt. Har provat mig igenom vax och gele i flera års tid men aldrig hittat något som jag varit 100% nöjd med, tills jag testade denna produkt. Perfekt stadga för lite längre hår, vilkey kan vara svårt att hitta om man inte kör hårsspray. Inte för svårt att forma under dagen och naturligt skinande ut.
Betyg
Recension av Bradley Cooper / (Publicerad 2020-01-16)
Bara bäst
Någon gång per år får jag för mig att pröva något annat än American Crew Forming Cream. När jag väl har gjort det så påminns jag hur bra ACFC är. Enkel att använda, effektiv hela dagen och kräver inte mycket vatten eller jobb för att försvinna ur håret. Den sviker en aldrig och doftar gott och diskret. En jäkligt bra produkt, eller helt enkelt bara bäst!
Betyg
Recension av Mats / (Publicerad 2018-02-23)
Fenomenal!!
Trodde först att den skulle vara dålig då den är väldigt krämig men det visade sig att jag hade helt fel! Helt klart bland de bästa vaxerna jag har testat! Kom ihåg att inte använda för mycket då det kan bli för "greasy" så applicera en normal mängd
Betyg
Recension av Alexander / (Publicerad 2014-10-26)
Utmärkt
Utmärkt, men behöver använda ganska mycket - väldigt dyr därför
Betyg
Recension av D / (Publicerad 2013-08-30)
god doft
absolut bästa vaxen som egentligen mer är en hårkräm. Funkar bäst i torrt hår och håller länge. Toppbetyg helt enkelt
Betyg
Recension av magnus / (Publicerad 2012-06-18)
Extra volym
Det här är utan tvekan ett av de bästa hårvaxerna på marknaden. Man blir lite skeptisk innan första användningen eftersom konsistensen mer påminner om hudlotion än hårvax men produkten är oerhört enkel att applicera och trots den krämiga konsistensen så är hållbarheten riktigt bra. Kombinationen Boost Powder och American Crew Forming Cream är en riktig killer-combo.
Betyg
Recension av Testpilot Måns / (Publicerad 2012-05-08)
Rekommenderas att användas i torrt hår
Jag har en frisyr med känsla av 50-tal, som kammas bakåt och behöver en bra produkt som håller hela dagen, American Crew Forming Cream håller bra och varken tynger ner håret eller stelnar och skapar en hjälmkänsla. Men tänk på att inte ta för mycket creme för då kommer du få ett hår som ser flottigt ut, det är en balansgång att hitta rätt.
Betyg
Recension av Testpilot Patrik / (Publicerad 2012-05-08)