American Crew Daily Moisturizing Shampoo 250 ml

American Crew Daily Moisturizing Shampoo

More Views

SKU: 0791410

Availability: I lager

American Crew Daily Moisturizing Shampoo 250 ml
159,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Me like!


Det är bara att inse American Crew, kan det här med hår. Det här är ett väldigt prisvärt schampo som kommer vara perfekt i vinter. Den återfuktar torr hårbotten samtidigt som den gör ditt hår fint, lent och lätthanterligt. Läs mer här!
testpilot aron

Beskrivning

Details

American Crew Daily Moisturizing Shampoo är ett milt rengörande schampo. Det tillför fukt och vård till håret och torr och irriterad hårbotten. Innehåller naturligt rengörande extrakt som inte tar bort hårets naturliga oljor. Veteprotein och risbönolja ger glans, fukt och styrka och timjan och rosmarin stimulerar hårbotten. Anpassat för att bygga upp färgat och slitet hår. Kan användas dagligen. För normalt till torrt hår.

Användning
Massera in en liten mängd i fuktat hår. Massera hårbotten noga. Skölj noggrant med ljummet vatten. För bästa effekt - använd American Crew Daily Conditioner.

Övrig information
Plastflaska med snabbkork

Volym
250 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 4 item(s)

Ett bra schampo.
Jag gillar detta schampo som återfuktar hårbotten. Håret blir rent och känns tjockare efter andvändling.
Betyg
Recension av Kristoffer / (Publicerad 2016-06-07)
.
Kan bara säga att den verkligen inte fungerade bra på min hårbotten. Har bara använt billiga schampon förut, en gång i veckan, och mitt problem då var att det kliade ibland pga min torra hårbotten. Köpte det här och balsamet. Hur sällan och hur lite jag än använder så mjällar jag så fort jag använder det. Har slutat använda det men balsamet funkar bra. Personligen tror jag att man ska leta bland andra milda schampon om man har känslig hårbotten.
Betyg
Recension av Ahmad / (Publicerad 2014-08-01)
Inget för torr hårbotten
Efter första användningen upplevde jag att hårbotten kändes torrare än innan. Det har jag inte varit med förut, inte när jag använt schampo från American Crew. Jag tyckte också att håret blev mycket strävare.
Betyg
Recension av Testpilot Daniel / (Publicerad 2014-08-01)
Effektiv rengöring
Det här är ett väldigt prisvärt schampo som kommer vara perfekt i vinter. Den återfuktar torr hårbotten samtidigt som den gör ditt hår fint, lent och lätthanterligt.
Betyg
Recension av Testpilt Aron / (Publicerad 2014-08-01)