American Crew Boost Powder

American Crew Boost Powder

More Views

SKU: 0791479

Availability: I lager

American Crew Boost Powder
209,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Flexibelt, matt & grymt!


Det här är det grymmaste stylingverktyget du kan köpa. Ett stylingpuder som du applicerar på hårrötterna för extra volym och som du samtidigt kan använda för att stajla hela håret eller för att få till en mattare finish... Men det som är grejen är att den är hur flexibel som helst, du kan kombinera den med en mer eller mindre mängd och stylingen blir helt annorlunda. Läs mer här!
testpilot aron

Beskrivning

Details

American Crew Boost Powder är ett stylingpulver som ger håret ett lyft med flexibel stadga och ökad volym. Produkten bevarar hårets naturliga fukt, gör det mjukt och ger en matt finish. Den kan användas tillsammans med praktiskt taget alla andra stylingprodukter från American Crew.

Användning
Tryck på burken ett par gånger så att Boost pulvret lossnar, häll sedan en liten mängd i handen. Fördela pulvret lätt och jämnt i torrt hår och se till att produkten går ner till hårbotten för maximalt lyft och separering. Kombinera med Boost Cream eller andra stylingprodukter från American Crew för förhöjd volym och olika stylingalternativ.

Övrig information
Plastburk med lock.

Volym
10 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 2 item(s)

Mycket bra!!!
Strålande produkt som boostar volymen enormt. Tips är att mixa den med american crew fiber eller hanz de fuko sponge wax eller hanz de fuko claymation. Stålande bra ensam men helt extraordinär om man mixar med ett starkt matt vax!
Betyg
Recension av Alexander / (Publicerad 2014-10-26)
Volym till tunt hår
Här har vi för mig en riktigt trevlig nyhet som adderar volym och gör håret mjukt. Pulvret appliceras enkelt i hårbotten för maximal effekt. Viktigt att tänka på är att håret skall vara helt torrt och att pulvret skall fördelas jämt i hårbotten. Litet minus dock, då det är en ganska dyr lösning som kan vara svår att dosera rätt i början.
Betyg
Recension av Testpilot Måns / (Publicerad 2012-05-08)