Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

American Crew Boost Powder

225,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 1 kvar
SKU
0791479

American Crew Boost Powder är ett stylingpulver som ger håret ett lyft med flexibel stadga och ökad volym. Produkten bevarar hårets naturliga fukt, gör det mjukt och ger en matt finish. Den kan användas tillsammans med praktiskt taget alla andra stylingprodukter från American Crew.

Användning
Tryck på burken ett par gånger så att Boost pulvret lossnar, häll sedan en liten mängd i handen. Fördela pulvret lätt och jämnt i torrt hår och se till att produkten går ner till hårbotten för maximalt lyft och separering. Kombinera med Boost Cream eller andra stylingprodukter från American Crew för förhöjd volym och olika stylingalternativ.

Övrig information
Plastburk med lock.

Volym
10 g

Mer information
Varumärken American Crew
Testpiloterna Testade produkter
Stadga Medel
Skriv din egen recension
Du recenserar:American Crew Boost Powder
Ditt betyg

testpiloterna

Flexibelt, matt & grymt!

Det här är det grymmaste stylingverktyget du kan köpa. Ett stylingpuder som du applicerar på hårrötterna för extra volym och som du samtidigt kan använda för att stajla hela håret eller för att få till en mattare finish... Men det som är grejen är att den är hur flexibel som helst, du kan kombinera den med en mer eller mindre mängd och stylingen blir helt annorlunda. Läs mer här!
testpilot aron