Om oss

Grooming AB grundades 2004 när marknaden för manliga skönhetsprodukter började ta fart, med målsättningen att skapa ett brett och unikt produktutbud för män inom hudvård, rakning, hårvård & styling samt parfymer för män. Och erbjuda expertkompetens och rådgivning.

Till Grooming AB hör även Beardshop.se, en webbshop dedikerad till skäggvård, mustasch och rakning som grundades 2014.

Ända sedan starten har Grooming aktivt jobbat för att lyfta fram manlig hudvård och har gett expertråd i ett flertal tidningar. Under 2010-11 gav Grooming ut Grooming Magazine, en kundtidning inriktad på groomingprodukter för män.

Produktrecensioner har alltid stått oss varmt om hjärtat och sedan 2010 recenserar vår testpanel produkter inom hudvård, rakning, skäggvård, parfymer och styling på www.grooming.se/testpiloterna. Varannan dag uppdateras bloggen som har närmare 800 recensioner.

 

Grooming Awards

2013 delade vi för första gången ut vårt Grooming Award. Detta gör i samarbete med en expertpanel och baserar sig på Testpiloternas recensioner och utvärderingar av produkter. Hela 36 priser delades ut första gången och utmärkelserna sträcker sig allt emellan årets nykomling, bästa varumärke, mest oväntade produkt till bästa problemlösare. Mer om Grooming Awards och hela listan på vinnare hittar du här!

 

Företaget

grooming® är ett registrerat varumärke som ägs av Grooming AB (organisationsnr. 556664-3374).

I december 2004 lanserades webbshopen grooming|se med 15 varumärken och har idag utökat sitt sortiment till drygt 200 varumärken.

Vi står bakom butikskonceptet grooming|store och salongen grooming|studio, som tidigare legat på Strandvägen 17 samt Galleria Skrapan i Stockholm. Nu har vi vuxit ur våra lokaler och därför valt att fokusera helhjärtat på webbshopen. Från och med juni 2014 håller vi till i Instrumentfabriken, Ranhammarsvägen 20A i Bromma.

Vår butik på Ranhammarsvägen 20A (ingång port B) har öppet 9:00-17:00, måndag-fredag.

 

Miljö & säkerhet

Grooming AB är medlem i Svensk Handel. Grooming AB är medlem i REPA-registret och Glasåtervinningen samt använder återvinningsbara kartonger som förpackingsmaterial. Alla beställningar skickas med spårbart kollinummer och sms-avisering med Schenker Privpak och Schenker Standard.

 

Intresserad av våra varumärken?
 
Är du barberare, frisörsalong eller driver butik och är intresserad av att sälja skäggvård och rakprodukter? Vi samarbetar med Barber Supplier som säljer flera av våra varumärken direkt till företag.
www.barbersupplier.se Grossist och distributör av hårvård, skäggvård och rakning.

 

Press

För mer information om företaget och pressbilder - kontakta marknadsansvarige Karin Fahlström. Vi kan även hjälpa till med produktbilder till tryck eller utlåning av produkter för fotografering till tidningsartiklar.

 

Frågor?

Har du några frågor om din order eller kring våra produkter, webbshopen eller företaget är du välkommen att kontakta oss enligt nedan.
Ring 08-661 88 40 (vardagar 09-17)
E-post till "@grooming.se" med prefix "order" eller "kundtjanst", och för dig som tror att vi vill bli din kund gäller prefixet "info".
Orderfrågor tas enklast genom att du svarar på den orderbekräftelse du fick vid köptillfället.

 

Kontakt

Grooming AB
Ranhammarsvägen 20A
168 67 Bromma
Tel 08-661 88 40